Mobile menu

Makaleler

Gemlik Geri Kalmadı

gemlik

Gemlik Bursa’nın güzel ilçelerinden biri. Yeşil ve mavi burada buluşuyor. Zeytin ağaçlarının süslediği bu ilçemizde, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler, satrancı geniş kitlelere yaymayı hedefleyerek Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi yerleşkesi içinde satranç merkezi oluşturulmasına önderlik ederek satranççıların ve gençlerin hizmetine sundu.

 

Merkezin açılışına Başkan Güler, Federasyonumuz adına İl ve Bölge Temsilcilikleri Koordinasyon Kurulu Başkanı Halil Hilmi Darı katılırken, Gemlik ilçe yöneticileri ile Belediye Meclis üyeleri, sporcular ve veliler de törende yer aldılar.

 

Başkan Güler, “… burada federasyon tarafından Türkiye Şampiyonası düzenlenmesini ümit ediyoruz. Belediye Spor olarak yaklaşık 500 gencimize çeşitli branşlarda spor yapabilme imkânı sağlıyoruz. Satranç oyununu küçüklerden başlamak üzere Gemlik’te daha geniş kitlelere yaymak istiyoruz, gelecek sezonda da spor kulübümüzün Türkiye Kulüpler Şampiyonasında yer almasını da hedefliyoruz … “ dedi.

DSC_2756

 

 

DSC_2763

 

Başkan Güler ile konuklar, küçük sporcuların düşünerek yaptıkları hamleleri bir süre izledi. Sosyal Yaşam Merkezi’nde açılan Satranç Eğitim Merkezi’nde cumartesi günleri saat 14.00 ile 16.00 saatleri arasında satranç eğitimi verilecek.

 

DSC_2767

DSC_2769