Mobile menu

Makaleler

Edirne Belediye Başkanı Gürkan'a Teşekkür Plaketi

edirneEdirne Satranç İl Temsilcisi İlker Sarıtekin ve UNESCO Dünya Mirası Edirne Selimiye Camii Külliyesi Alan Yönetim Başkanı Dr. Nurçin Çelik, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ı makamında ziyaret ettiler.

İlker Sarıtekin, Selimiye Camii ve Külliyesi'nin Unesco Dünya Kültür Mirası listesine alınışının 3.yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen 3. Geleneksel Ödüllü Satranç Turnuvası'nda, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve ekibinin verdiği destek sebebiyle, Başkan Recep Gürkan'a, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanlığı adına satranç takımı ve teşekkür plaketi takdim etti.

Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gükız Tulay'ın jesti karşısında mutluluk duyduğunu belirten Başkan Gürkan, satrancın gelişimine katkılarının artarak devam edeceğini, Edirne Satranç İl Temsilciliği ve turnuva katılımcılarının talebi olan Edirne Selimiye turnuvasının Uluslararası statüde gerçekleştirilmesine onay verdiklerini söyledi. Başkan Gürkan, bu turnuvanın önümüzdeki yıl Uluslararası bir satranç turnuvası olabilmesi için gerekli hazırlık çalışmalarının tamamlanması konusunda Edirne Satranç İl Temsilciliğine ve Alan Birim Yönetimi Başkanlığı'na yetki verdiklerini belirtti.


news-e644e0f82b0d141e0438d6926f25bbef

news-a588ca8c522ecee6397cc69eb6749659