Mobile menu

Makaleler

Ankara Ziyaretlerimiz

gTürkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay Ankara'da bulunan satranç merkezleri ve kulüplere konuk oldu. Ankara İl Temsilcisi Nilüfer Çınar Çorlulu'nun eşliğinde ziyaret edilen kulüplerden birisi Genç Akademisyenler Eğitim Kültür ve Araştırma Kulübü idi.

Kulüp başkanı Murat Şahin, satranç branşı sorumluları Sertan Çobanoğlu ve Ahmet Reha Han, takım kaptanları Uzm. Dr. Mahmut Yüksel ve Öğr. Gör. İbrahim Yüksel ve çoğunluğunu Gazili öğrencilerin oluşturduğu takım sporcularının hazır bulunduğu ziyarette satranç liglerinin formatı, üniversite gençlerinin satrançtan beklentileri gibi konular üzerinde duruldu.

Bir diğer ziyaret ise Ankara Satranç Eğitim Merkezi'ne yapıldı. Görüşmede Ankara İl Temsilcisi WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, ASEM Kurucusu FT Teoman Ulucan, Mehmet Cesur ve 9 yaş sporcularından Başak Cesur hazır bulundular.

ODTÜ Spor Kulübü Müdürü Şahin Oğuz ve kulüp sporcuları ile bir araya gelen Başkan Tulay, satrancın akademik hayatı olumsuz yönde engellemediğinin kanıtı olarak liglerde başarıyla mücadele eden ODTÜ'lü sporcuları örnek gösterdi.

İTÜ Birliği ziyaretinde Başkan Ömer Yenel ile bir araya gelen Başkan Tulay, bu sene Türkiye İş Bankası Süper Ligi'nde şampiyon olan İTÜ takımını bir kez daha kutladı. Ligin köklü takımlarından biri olan İTÜ hakkında uzun uzun sohbet eden iki başkan satrancın bugünkü durumu üzerinde konuştular.

Başkan Tulay son olarak 02 Ekim 2014 tarihinde Asbaşkan Aşkın Keleş ve Dış İlişkiler Komisyon Üyesi Halil İbrahim Sarı ile Ankara Demirspor Kulübü'nü ziyaret etti. Ankara Demir Spor Kulüp Başkanı Nuğman Yavuz, Ankara Demir Spor Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı A.Hamdi Yanılmaz, Ankara Demir Spor Kulübü İdari İşler Müdürü Engin Güleç, Ankara Demir Spor Kulübü Menajeri Serdar Akkuş, Ankara Demir Spor Kulübü Mali İşler Müdürü Mustafa Atasoy ile öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Tulay kulüp başkanı Nuğman Yavuz'a satranca olan katkı ve destekleri için teşekkür etti.



DSC03544
 ASEM Ziyareti
DSC03548
TSF BAŞKANI GÜLKIZ HANIM ZİYARETİ 2
 Genç Akademisyenler Eğitim Kültür ve Araştırma Kulübü
TSF BAŞKANI GÜLKIZ HANIM ZİYARETİ 6
 Genç Akademisyenler Başkan Tulay'ın FIDE Asbaşkanlığını
sürpriz pasta ile kutladılar
DSC03549
ODTÜ Spor Kulübü
odtüg

100 1407
Ankara Demirspor
100 1409
100 1412
100 1419