Mobile menu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Satranç Turnuvası Başladı

20160827 165533

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen Hatay Büyükşehir Belediyesi 8. Uluslararası Satranç Turnuvası 27 Ağustos 2016 Cumartesi günü HATMEK Konferans Salonu/Antakya'da gerçekleştirilen açılış töreni ile başladı.

4 ülkeden, 2'si unvanlı toplam 159 sporcunun katılımı ile Açık ve 16 yaş altı olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen turnuvanın açılış törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Gökhan Yıldırım, Samandağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Türkiye Satranç Federasyonu Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Üyesi Ömer Faruk Ercan, Eğitim Kurulu Üyesi ve Hatay Satranç İl Temsilcisi Sultan Daban katıldı.

Sembolik açılış hamlesini Savaş'ın yaptığı turnuvada yedinci günün sonunda dereceye giren sporcular toplamda 15.000 TL nakdi ödül almaya hak kazanacaklar.

Açık ve 16 yaş altı kategorisinde ilk altışar masadaki mücadeleyi TSF Sanal Stadyumları'ndan canlı olarak takip edebilirsiniz.

Turnuvası Sayfası