Mobile menu

2016 Türkiye Hızlı Satranç Şampiyonası Başladı

img 9214

2016 Türkiye Hızlı Satranç Şampiyonası 23 ilden 91 sporcunun katılımı ile Uluçınar Gençlik Kampı/Arsuz/Hatay'da başladı. Açık ve 16 yaş ve altı olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen şampiyonanın açılış töreni bugün saat 12.30'da yapıldı.

Şampiyonanın açılış törenine Hatay Vali Yardımcısı Erol Özkan, Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Yardımcısı Ali Yavuz, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Aşkın Keleş, TSF Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Kurulu Üyesi Sultan Daban, Arsuz Satranç İlçe Temsilcisi Cem Bozkurt, İş Adamı Mişel İlbasan ve Hataylı satranç severler katıldı.

25 dk. + 30 sn./hamle zaman temposu ile oynanan şampiyonanın birinci gününde ilk üç tur geride kaldı. Açık kategoride FM Denizcan Temizkan ve FM Cankut Emiroğlu, 16 yaş ve altı kategorisinde ise İbrahim Berk Züberoğlu, Önder Perçin, Hüseyin Temizkan, Aram Altundal, Enes Buğra Arnas, Barış Emre Yılmaz, Barış Perçin ve Emre Ateş 3'er puan ile birinci günü kayıpsız tamamladı.

Şampiyonanın dördüncü turu yarın saat 10.30'da başlayacak. Açık kategorideki ilk sekiz, 16 yaş ve altı kategorisindeki ilk dört masayı TSF Sanal Stadyumları'ndan canlı olarak takip edebilirsiniz.

Fotoğraf Galerisi

 

img 9214