Mobile menu

Dünya Yaş Grupları Devam Ediyor

img  9934Gürcistan'ın Batum kentinde yapılmakta olan Dünya U8, U10 ve U12 Yaş Grupları Şampiyonası'na bugün oynanan 6. tur maçları ile devam edildi. Bu tur ile turnuvanın ilk yarısı tamamlanırken kafilemiz bu turda toplamda 7 galibiyet, sadece 2 mağlubiyet alarak başarılı bir tur geçirmiş oldu.


8 yaş kızlar kategorisinde yarışan sporcumuz Elif Zeren Yıldız maçını kazanmayı başararak 7. tura 4 puan ve 14. sırada giriyor. 10 yaş kategorisinde yarışan sporcularımız Suğra Tepeli maçtan puansız ayrılırken, turnuvaya 3 puan ile 57. sırada devam ederken aynı yaş kategorisindeki diğer sporcumuz WCM Elif Keskin ise maçını kazanarak 7. tura 24. sırada giriyor. Kızlardaki son temsilcimiz 12 yaş altında yarışan WFM Sıla Çağlar ise rakibini mağlup etmeyi başararak 7. tura 4,5 puan ile 10. sırada giriyor.
Erkeklerde ise 8 yaş kategorisinde yarışan sporcularımız CM Kerem Erten ile Ediz Gürel maçlarını kazanmasını bilerek 7. tura 4,5 puan ile 17 ve 16. sırada arka arkaya giriyorlar. 10 yaş kategorisindeki sporcumuz Efe Hakan Öztürk ise iyi başladığı turnuvada maalesef son 2 turunu kaybederek 3,5 puan ile 47. sırada yoluna devam ediyor. 12 yaş kategorisinde yarışan sporcularımız CM Ahmet Utku Üzümcü ve CM Ekin Barış Özenir ise tıpkı 8 yaş sporcularımız gibi maçlarını kazanarak 4,5 puan ile 12. ve 13. sırada yollarına omuz omuza devam ediyorlar.


Turnuvaya yarın bir günlük ara verilecek olup turnuvanın 7. turu Çarşamba günü TSİ 14:00'te başlıyor olacak.


Sporcularımız 7. tur rakipleri ise şu şekilde;

altnc tur

 Haber: Mert Tırak