Mobile menu

Kamp Çalışmalarımız Antalya’da Başladı

mansetkamp172017 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampları ve Özel Çalışma Grubu Kampları 15 Mart 2017 Çarşamba günü Antalya Mardan Palace Otel'de başladı.

Kamp programı; Kamp Koordinatörü Zeynep Kurtoğlu ve AYGEG Başkanı Yakup Erturan'ın sporcu ve iştirakçı velilere yönelik bilgilendirme toplantısı ile başladı.

Oldukça kuvvetli antrenör ekibiyle dünyanın en güçlü kamplarından biri olan programda; Küçükler Grubu Sorumlu Antrenörü Onur Kınsız, Yıldızlar Grubu Sorumlu Antrenörü Doğa Cihan Göksel ve antrenörlerimiz GM Adrian Mikhalchisin, GM Evgenij Miroshnichenko, GM Georg Mohr, GM Alexander Beliavsky, GM Camil Agamaliev, GM Lasha Jangjava, IM Vladimir Grabinsky, IM Hasan Kılıçaslan, WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, FM Yasin Emrah Yağız, FM Serkan Yeke, FM Ata Seçer, FM Can Ertan, Metin Alper, İbrahim Tofan, Gökhan Narman, Aydın Duman, Ebru Kaplan, Bülent Erşahin, Necmettin Korkmaz, Engin Yaşar Işık, Cemil Yener, Efe Kerem Uzunoğlu ve Erman Gülten ders veriyor. Kampta psikolog olarak Aytaç Ongun, tercüman olarak ise Oğuz Metin, Bahruz Rzayev, Çağatay Burcu, Mücahit Yenil, İlgin Ege Okay ve Ulvi Sadıkhov görev alıyor.

 

Beş gün boyunca sürecek yoğun ve disiplinli ders programıyla yeteneklerini geliştirecek sporcularımız, aynı zamanda takım çalışması halinde ve üretken bir atmosfer içerisinde gerçekleştirecekleri etkinliklerle eğlenceli zaman da geçirecekler.

Sporcularımızın kamp programı 19 Mart 2017 Pazar gününe kadar devam edecek.

FOTO GALERİ

 

img 2068

img 2075

img 2077

img 2080

img 2085

img 2107

img 2089

img 2086

 kamp1721

kamp201722

kamp20123

collagekamp4