Mobile menu

Çorum Açık Protokolü İmzalandı!

bld 6878mansetÇorum Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliği ile ilk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen Çorum Belediyesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası'nı 2017 yılında hayata geçirecek işbirliği protokolü 3 Nisan 2017 tarihinde Çorum Belediyesinde imzalandı.

Türkiye Federasyon Başkanı Gülkız Tulay ve Belediye Başkan Yardımcısı - Çorum Belediye Spor Kulübü Başkanı Zeki Gül tarafından imzalanan işbirliği protokolü töreni basın mensupları tarafından da ilgiyle takip edildi.

bld 6881Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Er, TSF Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer, Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürü Nadir Solak, Çorum İl Temsilcisi Hasan Özer Gökmen ve kulüp temsilcisi Mesut Çetinoğlu'nun da katıldığı imza töreninde konuşma yapan TSF Başkanı Tulay "Federasyonumuzun en önemli birçok faaliyetini gerçekleştirdiğimiz Çorum'da uluslararası turnuvamızın ikincisi düzenleyeceğiz. Mayıs ayında hayata geçecek turnuvamızın uzun yıllar sürmesini ve Çorum ilini satranç sporunun merkezi yapmasını diliyorum. Türk satrancına ve bu önemli organizasyonun gerçekleşmesine destek olan Çorum Belediyesine ve İl Müdürlüğüne teşekkür ediyorum." dedi.

 

bld 6891Türkiye Satranç Federasyonu ile üst düzey bir işbirliğine imza attıklarını belirten Başkan Yardımcısı Gül ise, ilk kez 2016 yılında Çorum iline kazandırdıkları uluslararası satranç turnuvasını, 2017 yılında da son derece görkemli ve kusursuz bir biçimde gerçekleştireceklerini ifade etti. Gül, satranç sporuna destek olmaya devam edeceklerini ve TSF ile işbirliği yaparak başka projeleri de hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Çorum Belediyesi 2. Uluslararası Satranç Turnuvası 02-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında hayata geçecek.

TSF heyeti, Çorum Belediyesi tarafından hizmete sunulan Mevlana Spor Salonları açılış törenine de katıldı. Çorum Belediye Başkanı Müzaffer Külcü, Çorum Valisi Necmettin Kılıç ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşen törende konuşma yapan Tulay, Çorum'da sporu seven ve spora destek sunan bir belediyenin hizmet verdiğini belirterek, "Açılışını yaptığımız spor tesisinin diğer belediyelere de örnek olmasını diliyorum, umarım bu tesislerden çok önemli sporcular çıkacak." dedi.

 

2. Çorum Belediyesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası Protokolü İmza Töreni

bld 6875

bld 6878manset

bld 6899

bld 6906

 

Mevlana Spor Salonları Açılış Töreni

spor salonlar acl 10

spor salonlar acl 17

spor salonlar acl 18