Mobile menu

Eğiticilerin Eğitimi Semineri Ankara’da Düzenlenecek

img 5478Yurt genelinde açılması planlanan Antrenörlük kurslarımızda görev almak isteyen eğitmenlerimiz için Eğiticilerin Eğitimi Semineri, 9-10-11-12 Ağustos 2017 tarihlerinde, Ankara Türkiye Satranç Federasyonu Merkezi Nevzat Süer Seminer Salonunda düzenlenecektir.

Antrenörlük kurslarımızda görevlendirilmek üzere düzenlenen seminere II ve üst kademe antrenör belgesine sahip ve vizesini yaptırmış tüm antrenörlerimiz katılabileceklerdir. (2015’te Antalya-Manavgat -Starlight Convention Center Thalasso & Spa Otel, Çanakkale Zileli Otel ve İstanbul’da gerçekleşen Eğiticilerin Eğitimi Seminerine katılan eğitmenlerimizin katılmalarına gerek yoktur.)

Not: (IV ve V. kademe antrenörlerin katılım zorunluluğu yoktur fakat görev almak isteyen IV ve V. kademe antrenörlerin Antrenör Katılım Bilgi Formunu doldurup göndermeleri gerekmektedir.)

Katılımcılar, seminere kendi imkanları ile katılacak olup TSF tarafından konaklama, yol, yemek vs. için herhangi bir ödeme yapılmayacaktır. 

Katılımcılar 250 TL katılım payı ödeyerek seminere katılabilirler. Bu pay Türkiye İş Bankası Ankara şubesindeki Federasyon hesabına "Eğiticilerin Eğitimi Semineri Katılım Payı" ibaresi ile yatırılıp (Hesap: 4200- 593 08 38 IBAN: TR820006400000142005930838) banka dekontunun ve katılım bilgi formunun Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.adresine mail ile gönderilmesi gerekmektedir. Gerçekleşecek seminerin geçerlilik süresi ise 2 yıldır.

Antrenör Katılım Bilgi Formu

Eğiticilerin Eğitimi Semineri ile ilgili antrenörlerimize duyuru:

1- Antrenörlerin seminere bilgisayar ile gelmeleri önerilir. Bu bir zorunluluk olmamakla birlikte daha sağlıklı bir çalışma ortamı için gereklidir.

2- Antrenörlerimizin TSF Eğitim Kurulu sayfasından ders notlarına ve antrenör iş akışı gibi konulara hazırlıklı gelmeleri önerilir. (Ders notları için http://www.tsf.org.tr/ek-duyurular linkine tıklayınız.)

3- Seminerde antrenörlerimizden SUNUM yapmaları istenecektir. Bu sunum konuları seminerde belirlenecektir.

Not: Katılım en az 20 en fazla 30 kişi ile sınırlıdır, yeteri sayıda başvuru olmaması halinde seminer ileri bir tarihe ertelenecektir.