Mobile menu

Kamp Coşkusu Başkent’te!

2.kamp172017 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampları ve Özel Çalışma Grubu Kampları 13 Ağustos 2017 Pazar günü Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsünde başladı.

Toplam 152 sporcunun yer aldığı kamp programı açılışına; TSF Yönetim Kurulu Üyesi WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM) Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı, Antrenör-Uzman Aylin İbişoğlu, antrenörler, sporcular ve veliler büyük bir coşkuyla katılım gösterdiler.

Kamp programı; Kamp Koordinatörü Zeynep Kurtoğlu ve AYGEG Başkanı IM Yakup Erturan'ın sporcu ve iştirakçı velilere yönelik bilgilendirme toplantısı ile başladı.

img 4231Açılış ve bilgilendirme toplantısında katılımcılara seslenen BEDAM Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı, tüm katılımcılara hoş geldiniz konuşması yaparak, tüm sporcuları ve velileri en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirtti.

img 4237Prof. Dr. Halıcı'nın ardından konuşma yapan TSF Yönetim Kurulu Üyesi WIM Nilüfer Çınar Çorlulu ise, kamp programının bir üniversite bünyesinde gerçekleşmesinden, özellikle küçük yaştaki sporcuların bir kampüs ortamında eğitim almalarından büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. MHK Başkanı Güran Ünal'ın kamp programında sporcularla birlikte olacağını ve yeni FIDE kuralları ile ilgili bilgilendirme sunumu yapacağını dile getiren Çorlulu, sporcuların kamp programı boyunca düzenlenecek çeşitli etkinliklerle verimli ve eğlenceli zaman geçireceğini de ifade etti.

Son derece kuvvetli bir antrenör ekibinden oluşan ve Dünyanın en güçlü kamplarından biri olan eğitim programında; AYGEG Başkanı IM Yakup Erturan, AYGEG Yardımcı Antrenörü Onur Kınsız, antrenörlerimiz GM Evgenij Miroshnichenko, GM Alexander Beliavsky, GM Camil Agamaliev, GM Oleksienko Mikhailo, IM Vladimir Grabinsky, WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, IM Hasan Kılıçaslan, FM Yasin Emrah Yağız, FM Serkan Yeke, FM Ata Seçer, WFM Emine Yanık, Ozan Çapan, Metin Alper, İbrahim Tofan, Gökhan Narman, Bülent Erşahin, Necmettin Korkmaz, Engin Yaşar Işık, Cemil Yener, Efe Kerem Uzunoğlu, Erman Gülten ve Büşra Arığ ders veriyor. Kampta psikolog olarak Aytaç Ongun, tercüman olarak ise Mert Tırak, Ari Kiremitçiyan, İlker Pazarcıoğlu ve İlgin Ege Okay görev alıyor.

Altı gün sürecek yoğun ve disiplinli ders programıyla yeteneklerini geliştirecek sporcularımız, aynı zamanda takım çalışması halinde ve üretken bir atmosfer içerisinde katılacakları etkinliklerle eğlenceli zaman da geçirecekler.

Sporcularımızın kamp programı 18 Ağustos 2017 Cuma gününe kadar devam edecek.

FOTO GALERİ

img 4236

img 4247

img 4365

img 4374

img 4369

img 4331

52ac14de-cc25-4466-9241-55737bd6b4d6

c9c348ad-c8bf-4302-bcc8-f71d53fad72f

img 4251

img 4274

img 4263