Mobile menu

Eğitim ve Eğlencenin Adresi Kamp Programımız Devam Ediyor!

kamp817haber2Türkiye Satranç Federasyonu tarafından, Başkent Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen 2017 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampları ve Özel Çalışma Grubu Kampları, yoğun ders programları ve eğitici etkinlikler ile devam ediyor.

TSF BaÅŸkanı Gülkız Tulay ve BaÅŸkan Vekili Prof. Dr. Yusuf DoÄŸruer bugün kamp merkezini ziyaret ederek sporcularla bir araya geldiler. Tulay ve DoÄŸruer aynı zamanda antrenörlerle de buluÅŸarak yapılan çalışmalar konusunda deÄŸerlendirmelerde bulundular. 

Küçükler'de 74, Yıldızlar'da 29 ve Özel Çalışma Grubu'nda 48 olmak üzere toplam 151 sporcumuzun yer aldığı kamp programında, sporcularımız uzman antrenörler tarafından son derece verimli eğitimler alırken, aynı zamanda çok sayıda etkinlikle eğlenceli zamanlar da geçiriyorlar.

Kamp programının ikinci gününde, Psikolog Aytaç Ongun, "Satrançta Motivasyonu Sürdürme ve Performansı Artırma Yolları" başlıklı sunumu ile sporcu ve velilerle bir araya gelerek interaktif bir söyleşi gerçekleştirdi. Katılımcıların büyük keyif aldığı söyleşisiyle Ongun, 17 Ağustos Perşembe akşamı sporcu ve velilerle tekrar bir araya gelecek.

Güne sabah sporuyla zinde başlayan sporcularımız bugün ise chessbike etkinliğine katılarak, Başkent Üniversitesi kampüsü içindeki parkur içinde bisiklet sürdüler.

Gün içinde uzman antrenörlerimizden son derece verimli ve disiplinli dersler alan sporcularımız akÅŸam saatlerinde ise sinema ve söyleÅŸi gibi keyifli etkinliklere katılıyor, aynı zamanda çeÅŸitli seminerler ile kendilerini geliÅŸtirme ve farkındalık kazanma imkanı yakalıyorlar. 

AYGEG Başkanı IM Yakup Erturan, AYGEG Yardımcı Antrenörü Onur Kınsız, antrenörlerimiz GM Evgenij Miroshnichenko, GM Alexander Beliavsky, GM Camil Agamaliev, GM Mikhailo Oleksienko, IM Vladimir Grabinsky, WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, IM Hasan Kılıçaslan, FM Yasin Emrah Yağız, FM Serkan Yeke, FM Ata Seçer, WFM Emine Yanık, Ozan Çapan, Metin Alper, İbrahim Tofan, Gökhan Narman, Bülent Erşahin, Necmettin Korkmaz, Engin Yaşar Işık, Cemil Yener, Efe Kerem Uzunoğlu, Erman Gülten ve Büşra Arığ'ın eğitim verdiği ve psikolog olarak Aytaç Ongun, tercüman olarak ise Mert Tırak, Ari Kiremitçiyan, İlker Pazarcıoğlu ve İlgin Ege Okay görev aldığı kamp çalışmaları 18 Ağustos 2017 Cuma gününe kadar devam edecek.

FOTO GALERÄ° 

 

kamp8171

kamp8172

kamp820173

kamp820174

img 4457

img 4392

img 4480