Mobile menu

Unutulmaz Kamp Programı Tamamlandı

img 4529Toplam 151 sporcumuzun uzman antrenörlerimiz eşliğinde eğitim aldığı ve aynı zamanda çok sayıda etkinlikle eğlenceli ve verimli zamanlar geçirdiği 2017 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampları ve Özel Çalışma Grubu Kampları Ağustos ayı programı tamamlandı.

Başkent Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen; TSF Başkanı Gülkız Tulay, Başkan Vekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Başkent Üniversitesi Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri Merkezi (BEDAM) Müdürü Prof. Dr. Ali Halıcı'nın sporcu ve antrenörlerle bir araya geldiği kamp programı 13-18 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleşti.

Kuvvetli ve oldukça üst düzey bir eğitim kadrosuna sahip olan kamp programında; Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda Ulusal Takım Havuzuna girme başarısı gösteren 74 küçük, 29 yıldız sporcumuz ve Özel Çalışma Grubu içinde yer alan 48 sporcumuz yoğun ve disiplinli bir programla yeteneklerini geliştirecek dersler aldılar.

Kamp programı süresince sporcularımız için, Psikolog Aytaç Ongun tarafından "Satrançta Motivasyonu Sürdürme ve Performansı Artırma Yolları" İlker Pazarcıoğlu tarafından "Satrancın İş Hayatına Etkileri-Başarının Anahtarı" ve MHK Başkanı IA Güran Ünal tarafından "Yeni FIDE kuralları" konularında seminerler verildi.

Her sabah güne sabah sporu ile zinde ve mutlu başlayan sporcularımız, film gösterimleri, bisiklet etkinliği ve söyleşiler ile son derece eğlenceli bir hafta geçirdiler.

Kampta görev alan antrenörlerimiz; AYGEG Başkanı IM Yakup Erturan, AYGEG Yardımcı Antrenörü Onur Kınsız, antrenörlerimiz GM Evgenij Miroshnichenko, GM Alexander Beliavsky, GM Camil Agamaliev, GM Mikhailo Oleksienko, IM Vladimir Grabinsky, WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, IM Hasan Kılıçaslan, FM Yasin Emrah Yağız, FM Serkan Yeke, FM Ata Seçer, WFM Emine Yanık, Ozan Çapan, Metin Alper, İbrahim Tofan, Gökhan Narman, Bülent Erşahin, Necmettin Korkmaz, Engin Yaşar Işık, Cemil Yener, Efe Kerem Uzunoğlu, Erman Gülten ve Büşra Arığ, psikolog Aytaç Ongun, tercümanlarımız Mert Tırak, Ari Kiremitçiyan, İlker Pazarcıoğlu ve İlgin Ege Okay, Antrenör-Uzman Aylin İbişoğlu, Kamp Koordinatörü-Spor Uzmanı Zeynep Kurtoğlu'na ve tüm Başkent Üniversitesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

FOTO GALERİ

img 4702

img 4709

img 4712

img 4693

img 4695

img 4567

sporsonkamp

img 4589

img 4603

img 4558

img 4392

img 4540

img 4266

img 4529