Mobile menu

Türkiye Yeniden Sokaklarda Satranç Oynayacak

ssv32017aTürkiye yeniden sokaklarda, parklarda, meydanlarda satranç sporunda buluşuyor

TSF tarafından ilk kez 2015 yılında gerçekleştirilen ve kısa zamanda tüm ülkeye dalga dalga yayılan "Sokakta Satranç Var" yeniden başlıyor. Projeyi yeniden 81 ilin ve ilçelerinin tamamında satranç severler ile buluşturacak etkinlikler 11-17 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Satranç kültürünü tüm yurda yaymayı, tanıtmayı, sevdirmeyi ve Türkiye'nin her il ve ilçesini satranç parkları ile buluşturmayı hedefleyen 'Sokakta Satranç Var' projesi tüm ülkede büyük bir satranç coşku ile hayata geçecek. Türkiye'yi sokaklarda, meydanlarda, sahillerde, parklarda satranç sporunda bir araya getirecek ve geniş kitlelerle buluşacak proje festival havasında gerçekleştirilecek. TSF'nin önderliğinde ve tüm yurda yayılan İl Temsilciliklerinin organizasyonları ile gerçekleştirilecek projede, tüm yurttaşlar satranç oynayacaklar.

Bu yıl da görkemli etkinliklerle hayat bulacak Sokakta Satranç Var projesi ile, 7'den 77'ye, doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar Türkiye'nin dört bir yanına ve yine rekor bir katılımla, barışın, kardeşliğin ve bilgeliğin simgesi satranç taşınacak.

11-17 Eylül 2017 tarihleri arasında tüm yurtta hayata geçecek etkinlikler konusunda bilgi almak isteyen satranç severler, bulundukları ildeki Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisiyle irtibata geçebilirler.

Sokakta Satranç Var projesi çerçevesinde çekilen ve Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderilecek fotoğraflar, projenin başladığı ilk günden itibaren TSF web sitesinde il il yayınlanacaktır.

Tüm satranç severler, çektikleri fotoğrafları il/ilçe belirterek #sokaktasatrançvar etiketi ile facebook, twitter ve instagram hesaplarından paylaşabilirler.

Twitter>> twitter.com/TurkishChess / Instagram>> instagram.com/turkishchess / Facebook>> facebook.com/TurkiyeSatrancFederasyonu

ssv32017b