Mobile menu

Türkiye Açık Havada Satranç Oynuyor

ssv17mansetTürkiye Satranç Federasyonu tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Sokakta Satranç Var" projesi, ülkenin dört bir yanında düzenlenen çeşitli etkinliklerle başladı.

TSF'nin önderliğinde ve tüm yurda yayılan il ve ilçe temsilcilikleri tarafından gerçekleştirilen organizasyonlarla 81 ilin tamamında bir hafta boyunca sokaklarda, parklarda, meydanlarda ve gökyüzünün olduğu her yerde satranç oynanacak.

Satranç kültürünü tüm yurda yaymayı, tanıtmayı, sevdirmeyi ve Türkiye'nin her il ve ilçesini satranç parkları ile buluşturmayı hedefleyen proje, 17 Eylül 2017 tarihine kadar tüm yurtta hayata geçecek.

 

11 Eylül Pazartesi günüden beri birçok il ve ilçede başlayan proje, bir hafta boyunca tüm Türkiye'yi bir festival havasında satranç sporuyla buluşturacak.

Sokakta Satranç Var projesi çerçevesinde çekilen ve illerimizden Federasyonumuza gönderilen fotoğraflar (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine) haberlerde yayınlanacaktır.

11-17 Eylül 2017 tarihleri arasında tüm yurtta hayata geçecek etkinlikler konusunda bilgi almak isteyen satranç severler, bulundukları ildeki Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisiyle irtibata geçebilirler.

Tüm satranç severler, çektikleri fotoğrafları il/ilçe belirterek #sokaktasatrançvar etiketi ile facebook, twitter ve instagram hesaplarından paylaşabilirler.

Twitter>> twitter.com/TurkishChess / Instagram>> instagram.com/turkishchess / Facebook>> facebook.com/TurkiyeSatrancFederasyonu

 

muglamilasssv17

Muğla-Milas

 

istanbulssv17

İstanbul

 

balikesirssv17

Balıkesir

 

denizlissv17

Denizli

 

ispartassv17

Isparta

 

karabukssv17

Karabük

 

karamanssv17

Karaman

 

kocaelissv17

Kocaeli

 

konyassv17

Konya

 

nigdessv17

Niğde

 

sivasssv17

Sivas

 

soma-manisassv17

Manisa-Soma

 

sevk