Mobile menu

Kampımız Cennetten bir Köşe Göynük’te Başladı

img 55402017 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampları ve Özel Çalışma Grubu Kampları 8 Kasım 2017 Çarşamba günü Antalya-Kemer, Göynük Avangarde Resort Otel'de başladı.

Kamp programının ilk günü AYGEG Başkanı IM Yakup Erturan ve Kamp Koordinatörü Mert Altunay'ın sporcu ve velilere kamp kuralları ve işleyişi konusunda yaptığı bilgilendirme toplantısı ile başladı.

Toplam 81 sporcunun yer aldığı ve her zaman olduğu gibi yine oldukça kuvvetli antrenör ekibiyle dikkat çeken kamp programında; AYGEG Başkanı IM Yakup Erturan, AYGEG Yardımcı Antrenörü Onur Kınsız, antrenörlerimiz GM Evgenij Miroshnichenko, GM Camil Agamaliev, GM Georg Mohr, GM Oleksienko Mikhailo, IM Vladimir Grabinsky, IM Hasan Kılıçaslan, IM Ekaterina Atalık, Engin Yaşar Işık, Bülent Erşahin, Necmettin Korkmaz, Efe Kerem Uzunoğlu, Cemil Yener ve Metin Alper ders verirken, tercüman olarak ise Sedat Eser, Mert Tırak ve Oğuz Öner görev alıyor.

Eşsiz bir bitki örtüsü ve doğa manzarası içinde ve villalarda oluşturulan dersliklerde eğitimlerine başlayan sporcularımız, uzman antrenörlerimizin yoğun ve disiplinli ders programının yanı sıra katılacakları çeşitli etkinliklerle de beş gün boyunca eğlenceli vakit geçirecekler.

Güneşin sıcağı, ormanın yeşili, denizin mavisi ve sımsıcak dostluklar eşliğinde başlayan kamp programı 12 Kasım 2017 Pazar gününe kadar devam edecek.

 

img 5540

img 5555

img 5538

img 5589

img 5585

img 5563

img 5574

img 5595