Mobile menu

Eğitim ve Eğlence Dolu Kampımız Devam Ediyor

img 58122Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya, Göynük'te organize edilen 2017 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampları ve Özel Çalışma Grubu Kampları, yoğun ders programları, eğitici ve eğlenceli etkinlikler ile devam ediyor.

Dünya çapında uzman antrenörlerin titiz eğitimler verdiği kamp programında sporcularımız son derece verimli eğitimler alırken, aynı zamanda çok sayıda etkinlikle eğlenceli zamanlar da geçiriyorlar.

Güne sabah sporuyla zinde başlayan sporcularımız gün içinde aldıkların derslerin ardından havuz, müzik ve sinema etkinlikleri ile keyifli vakit geçiriyorlar.

Teknik Direktör ve AYGEG Başkanı IM Yakup Erturan, AYGEG Yardımcı Antrenörü Onur Kınsız, antrenörlerimiz GM Evgenij Miroshnichenko, GM Camil Agamaliev, GM Georg Mohr, GM Oleksienko Mikhailo, IM Vladimir Grabinsky, IM Hasan Kılıçaslan, IM Ekaterina Atalık, Engin Yaşar Işık, Bülent Erşahin, Necmettin Korkmaz, Efe Kerem Uzunoğlu, Cemil Yener ve Metin Alper ders verirken, tercüman olarak ise Sedat Eser, Mert Tırak ve Oğuz Öner'in görev aldığı eğitim programı yarın sona erecek.

FOTO GALERİ

img 5812

snflar12017

snf22017

sporkampson

kampson2017havuz

img 5635

img 5734