Mobile menu

TSF Heyeti Manisa’da!

manisail17TSF Başkanı Gülkız Tulay, Başkan Vekilleri Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Aşkın Keleş, 6 Aralık 2017 tarihinde Manisa ve çeşitli ilçelerde bulunan Satranç Merkezlerimizi ziyaret etti.

Ceren Satranç Merkezi, Salihli Sardes Satranç Spor Kulübü, Turgutlu Deha Satranç ve Eğitim Kulübü Derneği, Manisa Son Hamle Spor Kulübü Derneği, Manisa Satranç İhtisas Spor Kulübü, Akademi Satranç Merkezi Derneği ve Turkuaz Satranç Spor Kulübü Derneği ziyaretlerinde TSF Heyetine; Kulüpler Koordinasyon Kurulu Asbaşkanı ve TS Alyans Spor Kulübü Yöneticisi Zeki Diril, İl Temsilci Yardımcısı Bekir Özenç ve Şehzadeler İlçe Temsilcisi Hakan Karakafa eşlik etti.

Ziyaretlerde spor kulübü, satranç merkezi ve eğitim kulüplerinin yöneticileri Emine Süral, Gürkan Aydeniz, Cihan Yıldırım, Kuzey Şimşek, Neşe Buran, Murat Efe, Erdem Nalbant, Olcay Nalbant, antrenörler, hakemler ve veliler ile bir araya gelinerek satranç ve özellikle Manisa satrancı ekseninde verimli değerlendirmelerde bulunuldu.

Turgutlu ilçesinde satranca büyük katkılarda bulunan Kocatürk Koleji ile devam eden ziyaretler Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan'ın makam ziyaretleri ile sona erdi.

salihli ceren satranc merkezi ziyareti

Ceren Satranç Merkezi

 

manisa akademi satranc merkezi 2

manisa akademi satranc merkezi 1

Akademi Satranç Merkezi Derneği

 

sardes satranc merkezi ziyareti

Salihli Sardes Satranç Spor Kulübü

 

turgutlu deha satranc  merkezi 2

turgutlu deha satranc  merkezi 1

Turgutlu Deha Satranç ve Eğitim Kulübü Derneği

 

manisa son hamle satranc spor kulubu

Manisa Son Hamle Spor Kulübü Derneği

 

manisa satranc ihtisas sp kl 1

manisa satranc ihtisas sp kl 2

Manisa Satranç İhtisas Spor Kulübü

 

manisa turkuaz satranc merkezi

Turkuaz Satranç Spor Kulübü Derneği