Mobile menu

2018 Küçükler, Yıldızlar ve Özel Grup II. Eğitim Kampı / Duyuru

kamp haber 20182018 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu  II. Genel Kampı, 2018 Özel Gruplar II. Kampı'na katılacak sporcularımız belli olmuştur. 

Katılımcı listesinde ismi olmayan sporcularımızın kampa katılımları mümkün olmayacaktır.Katılımcı listesini kontrol etmenizi önemle rica ederiz.

Konu ile lgili  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. /Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. /Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail gönderebilirsiniz.

Küçükler katılmcı listesi / Yıldızlar katılımcı listesi / Özel Grup katılımcı listesi

Duyuru ;

Kamp oteline girişler öğleden sonra olacaktır.Kendi imkanları kampa ulaşım sağlayan velilerimizin planlamarını buna göre yapmaları rica ederiz.

****

2018 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar II. Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı, 2018 Özel Gruplar II. Kampı 12 - 17 Ağustos 2018 tarihleri arasında Grannos Thermal & Convention Hotel’de gerçekleşecektir. Kamp kayıt başvuruları 31 Temmuz 2018 Salı günü sona ermiştir.

Kayıt tarihinden sonra gönderilen kamp kayıt formaları işleme alınmayacaktır.

Küçükler Davetli Sporcuları /Küçükler Katılım Formu

Yıldızlar Davetli Sporcuları / Yıldızlar Katılım Formu

Özel Grup Sporcuları / Özel Grup Katılım Formu

2018 Ulusal Takım Havuzuna girmiş, aynı zamanda da özel grup kriterleri doğrultusunda özel grup listesinde de yer alan sporcularımız yalnızca özel grup katılım formunu doldurarak iletmelidir.

Kamplara katılamama durumunda mazaret dilekçenizi iletmeniz gerekmektedir.

Küçükler Kampı: Katılım formları excel olarak sporcu ve velilerimiz tarafından Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail olarak gönderilmelidir.

Yıldızlar Kampı: Katılım formları excel olarak sporcu ve velilerimiz tarafından Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.adresine e-mail olarak gönderilmelidir.

Özel Grup Kampı: Katılım formları excel olarak sporcu ve velilerimiz tarafından Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail olarak gönderilmelidir

Not: Lütfen onedrive ile göndermeyiniz. 

Şubat ayında gerçekleşen I. kampta veya uluslararası turnuvada 2018 Ulusal takım formasını almayan sporculara formaları bu kampta teslim edilecektir. Formasını teslim alan sporcuların formalarını yanlarında getirmesi gerektiğini ve tekrar verilmeyeceğini hatırlatırız. Formaların kargo ile talep edilmesi halinde gönderim yapılamayacaktır.

Kamp Giriş Tarihi: 12 Ağustos 2018 Pazar günü 13:00'a kadar giriş yapılacaktır. Kamp saat 13.30'da bilgilendirme toplantısı ile başlayacak olup, ilk ders saat 15.00'te gerçekleşecektir.

Kamp Çıkış Tarihi: 17 Ağustos 2018 Cuma günü saat 12.00'da otelden ayrılış.

Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampına katılacak sporcularımızın transferi için organize edilen servisler; 12 Ağustos 2018 Pazar günü saat 09.30'da AŞTİ Metro (Ankaray) çıkışından; Grannos Hotel’e 17 Ağustos 2018 Cuma günü ise saat 13.00'da Grannos Hotel’den AŞTİ'ye hareket edecektir. Havayolu ile gelecek katılımcılar ise Belko/Havaş otobüslerini kullanarak otogara ulaşım sağlayabilirler.

Servis kullanmayacak katılımcıların kendi imkanları ile ulaşım sağlayacaklarını katılım formunda belirtmesi gerekmektedir.

Servis hareket noktasını öğrenmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Servis Hareket Noktası

Harita üzerindeki işaretli noktada toplanılacaktır. Toplanma noktasında Federasyon görevlisi : Hüsnü Kocaoğlu 0530 393 64 81  hazır bulunacaktır.

Konaklama Bilgileri(Tam Pansiyon)

Sporcularımızın konaklama ödemeleri Federasyonumuz tarafından karşılanacaktır.

Yalnızca Küçükler Ulusal Takım Kampı'nda bir iştirakçı veli kabul edilecek olup, katılımcı velilerin 125 TL x 5 gece = 625,00TL'yi otele giriş gününde nakit yada visa ile ödeme imkanları olacaktır.

Yıldızlar ve Özel Grupta yer alan 13-18 yaş grubunda veli konaklaması kabul edilmemektedir. 

Grannos Thermal& Convention Hotel

Adres: Medrese mah. Şehitler cad. No:10 Haymana / ANKARA

Kampa getirilmesi istenenler: Son dönemdeki turnuvalarının notasyonlarını kampa getirmeleri gerekmektedir. Tüm sporcuların derslerde kullanmak için yanlarında okul defteri (ilkokul boyu), kalem, silgi ve kalemtıraş getirmeleri gerekmektedir. Sporcularımızın spor kıyafetlerini de getirmelerini hatırlatırız.

Sporcularımızın başarısını olumsuz yönde etkilediğini düşündüğünüz sorunlar ya da üzerinde çalışılmasını istediğiniz konular hakkında psikoloğumuza iletilmek üzere ''Destek''konubaşlığında Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. /Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. /Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail gönderebilirsiniz.

Not: Kampa iştirak edecek tüm sporcuların aşağıdaki dilekçeyi doldurup velilerine imzalatarak, sağlık kuruluşundan aldıkları ''Spor yapmasında herhangi bir engel bulunmadığına" dair sağlık raporu ile birlikte bilgilendirme toplantısında kamp sorumlusuna teslim etmesi gerekmektedir. (Dilekçe)

KAMP KURALLARI