Mobile menu

Çeşme Açık'ta Zirvenin Adı Azeri Büyükusta Rasulov Vugar!

5b39db8eae78490e688fab74Çeşme Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile düzenlenen Uluslararası Çeşme Açık Satranç Turnuvası'nda birincilik kürsüsüne çıkan isim Azeri büyükusta Rasulov Vugar oldu. Tarihi Aya Haralambos Kilisesi ve Çeşme Spor Salonu'nda 6 gün süren turnuvada ikinci sırada Ukraynalı büyükusta Andrey Sumets, üçüncü sırada ise Belçikalı GM Malakhatko Vadim yer aldı.

39’u unvanlı, 16 ülkeden 727 satranç sporcusunun katıldığı ve 26 Haziran Salı günü başlayan 6. Uluslararası Çeşme Open Satranç Turnuvası, oldukça çekişmeli geçen maçların ardından yapılan ödül töreniyle sona erdi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Uluslararası Çeşme Open Satranç Turnuvası’na emeği geçenlere ve turnuvaya katılan satranç sporcularına teşekkür etti.

Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Solakoğlu ise yaptığı konuşmada, turnuvaya geçen yıla göre katılımın daha yüksek olduğuna dikkat çekti ve Çeşme Belediyesine, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından derece elde eden sporculara ödülleri takdim edildi.

Sıralama - A Kategorisi / B Kategorisi / C Kategorisi

5b39db8eae78490e688fab74