Mobile menu

Şampiyon Hatay Büyükşehir Belediyesi GSK

img 4411Türkiye Satranç Federasyonu Ankara’da dünya'nın ve Türkiye'nin en güçlü satranç sporcularını Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi'nde ağırladı. 25 Temmuz – 5 Ağustos tarihleri arasında Ankara Crown Plaza Otel'de gerçekleşen 2018 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi, düzenlenen kapanış töreni ile bugün son buldu.

Dünya'nın birçok ülkesinden efsane satranççıların hamle yaptığı, 13 takımın 13 tur boyunca kıyasıya yarıştığı Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi'nde Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü şampiyonluk ipini göğüslerken, Türk Hava Yolları Spor Kulübü ikinci, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi GSK Derneği ise ligi üçüncü sırada tamamladı.

Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi kapanış törenine, TSF Başkanı Gülkız Tulay, Türkiye İş Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Bülent Yumuşaker ve Kurumsal İletişim Müdür Yardımcısı Müge Ören, TSF Başkan Vekilleri Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Aşkın Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Haznedaroğlu, WIM Nilüfer Çınar Çorlulu, Özgür Solakoğlu, Sultan Daban, Ali Ümit Şifaver ve Ahmet Arda Kılıç, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Disiplin Kurulu Üyesi Lütfü Özel, Genel Sekreter M. Sedat Fırat, Ankara İl Temsilcisi Engin Güleç, kulüp temsilcileri, sporcular, veliler ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay törende yaptığı konuşmada Türk satrancının kalkınmasında da öncü rol oynayan TSF ana sponsoru Türkiye İş Bankası'na teşekkür etti ve derece elde eden takım ve sporcuları kutladı. 

Açılış konuşmalarının ardından 2018 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi'nde ilk üç sırada yer alan takımlar ve masa derecesi elde eden sporcular kupa ve madalyalarına kavuştu.

Turnuva Sayfası - Masa Dereceleri - Foto Galeri

 

img 4307

fidanspr18

Başkan Tulay'ın; Türkiye İş Bankası Kurumsal İletişim Müdürü Bülent Yumuşaker, Süper Lig Başhakemi IA Halil İbrahim Berzah ve Gözlemcisi IA Akif Tayfun Haznedaroğlu'na fidan sertifikası takdimi

 

img 4376

2018 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi üçüncüsü Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi GSK Derneği

 

img 4385

2018 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi ikincisi Türk Hava Yolları SK.

 

img 4416

2018 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi şampiyonu Hatay Büyükşehir Belediyesi GSK.

 

img 4411