Mobile menu

Red Bull Chess Masters Finale Yaklaşıyor

kb redbullTSF ve Red Bull işbirliği ile düzenlenen Red Bull Chess Masters Turnuvalar serisi finali için geri sayım başladı.

Türkiye'nin 7 bölgesindeki satranç sporcularını dünyada ilk kez düzenlenen bir formatta buluşturan ve benzersiz yıldırım satranç formatıyla bir ilke sahne olan Red Bull Chess Masters turnuvalar serisinde bölge elemelerinin son ayağı olan Akdeniz Bölgesi karşılaşmaları bugün saat 20.00'de başlayacak. Akdeniz elemeleri ile bölge elemelerinin tamamlanacağı büyük yarışta büyük final 20 Ekim Cumartesi günü İstanbul’da tarihi dokusuyla dikkat çeken Sirkeci Garı’nda gerçekleşecek. Hızlı tempoda yapılacak büyük finalde ise 7 bölgeden 8 takım ve 8’i kadın 32 sporcu şampiyon olmak için mücadele edecek.

Premium Chess tarafından özel olarak tasarlanan online satranç platformunda oynanan maçlarda Karadeniz Bölgesi elemeleri ise 16 Ekim Salı günü gerçekleşti ve elemelerden galip çıkan Erkin Karaokçu, Okan Özsakallıoğlu, Alber Kadir Zor ve Ecem Eraslan büyük finalde Karadeniz Bölgesini temsil etmeye hak kazandı.

Hemen kayıt olmak için tıklayın>>>  Redbull.com/chessmasters