Mobile menu

Şampiyon IM Gülbaş, İkinci GM Erdoğdu, Üçüncü FM Bağlan

img 3284Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Güriş Holding sponsorluğunda düzenlenen 2018 Türkiye Satranç Şampiyonası, 6 Kasım Salı günü oynanan final turu ve ardından gerçekleşen ödül töreninin ardından tamamlandı. 11 tur süren heyecan dolu yarış sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen IM Cemil Gülbaş olurken, GM Mert Erdoğdu ikinci, FM Esat Bağlan ise üçüncü oldu.

1986 yılında aramızdan ayrılan 1967 -1970-1971 yılları Türkiye Şampiyonu İsmet İbrahimoğlu anısına düzenlenen 2018 Türkiye Satranç Şampiyonası, heyecan dolu karşılaşmaların ardından 6 Kasım Salı günü sona erdi.  Güriş Holding sponsorluğunda, Güriş Holding’e ait Mirage Park Resort Hotel'de hayata geçen şampiyona sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen IM Cemil Gülbaş olurken, GM Mert Erdoğdu ikinci, FM Esat Bağlan ise üçüncü oldu.

Şampiyonanın ödül törenine; Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Mirage Park Resort Hotel Genel Müdürü İsmail Fikret Demirtürk, TSF Başkan Vekili Aşkın Keleş, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İmamoğlu, Basın, Medya ve İletişim Kurulu Üyesi ve Fanatik Gazetesi İnternet Haber Müdürü Umut Eken, Antalya İl Temsilcisi Osman Akdoğan, sporcular ve basın mensupları katıldı.

Törende konuşma yapan TSF Başkanı Tulay, şampiyonaya sponsor olduğu ve katılımcılara sunduğu misafirferverlik için Güriş Holding yönetimine teşekkür etti. Guriş Holding ile başlayan yol arkadaşlıklarının uzun yıllar sürmesi dileklerini paylaşan Tulay, derece elde eden sporcuları kutlayarak konuşmasını tamamladı.

Açılış konuşmalarının ardından 7,5 puanla şampiyonluğa uzanan IM Cemil Gülbaş, 7 puanla ikinci olan GM Mert Erdoğdu ve 6,5 puanla üçüncü olan FM Esat Bağlan protokol üyeleri tarafından kupa ve madalyalarına kavuştu.

IM Can Arduman, FM Deniz Arman ve Emre Hasgüleç’in 11 tur boyunca gerçekleştirdiği canlı yayınlar ile nabzını tuttuğu şampiyona sonunda sporculara toplam 35 bin TL nakdi ödül verildi.

Turnuva Sayfası - Foto Galeri

img 3240

TSF Başkanı Başkanı Gülkız Tulay

 

img 3243

Başhakem IA Hakan Özgür'e Fidan Sertifikası takdimi

 

img 3247

Mirage Park Resort Hotel Genel Müdürü İsmail Fikret Demirtürk'e Fidan Sertifikası takdimi

 

img 3251

2018 Türkiye Satranç Şampiyonası üçüncüsü FM Esat Bağlan

 

img 3254

2018 Türkiye Satranç Şampiyonası ikincisi GM Mert Erdoğdu

 

img 3257

2018 Türkiye Satranç Şampiyonu IM Cemil Gülbaş

img 3260

img 3264

img 3284