Mobile menu

Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası Slovakya'da

eycc19Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası 01-11 Ağustos 2019 tarihlerinde Slovakya, Bratislava'da düzenlenecektir. Şampiyonaya ülkemiz adına katılmak isteyen sporcular, veliler ve antrenörler aşağıdaki yönergeye uygun şekilde başvurrularını tamamlamışlardır.

Katılım Yönergesi & Başvuru Formu

Kayıtlar 10 Mayıs 2019 Cuma günü son bulmuştur. 

 

 

 

Uçuş bilgileri;

Türk Hava Yolları

 01 Ağustos  2019 TK 1899  Kalkış: 10:25 (Sabiha Gökçen) Varış:11:45 (Vienna İnternational)

 11 Ağustos 2019  TK 1886  Kalkış: 14 :10  (Vienna İnternational)  Varış: 17:25 (İstanbul Yeni Havaalanı)

Yukarıdaki uçuş bilgilerine göre katılımcıların iç hat uçuşlarını geç olmadan almalarını öneririz. Katılımcılarımızın yukarıdaki bilgilere göre  iç hat uçuşlarını kalkış saatinden 2,5- 3 saat öncesinde orada olacak şekilde planlamarını rica ederiz.

 

Uçak bileti ücreti: 355 dolar

Ücretin 30 Haziran 2019 tarihine kadar aşağıda yer alan dolar hesabına yatırılması ve dekontun Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  adresine gönderilmesi gerekmektedir.

http://www.tsf.org.tr/federasyon/tsf-hesap-numaralari

 

Vize başvusuru yapacak olan katılımcılara davet mektupları, ilgili yazılar e-posta ile gönderilmiştir. Vakit kaybetmeden VFS Global ile iletişime geçilerek randevu alınması önerilmektedir. Vize başvurusu yapacak olan katılımcılara seyahat sağlık sigortaları federasyon tarafından e-posta ile gönderilmiştir.

http://www.vfsglobal.com/Slovakia/Turkey/

 

Evraklar: http://www.vfsglobal.com/Slovakia/Turkey/pdf/svk_cultural_TR.pdf

 

Hizmet pasaportu ile çıkış yapacak görevli ve sporcular için başvuru evrakları 21 Haziran 2019 tarihinde kargolanacaktır. Buna göre 10 Temmuz 2019 tarihinden sonraki bir tarih için il nüfus müdürlüğünden randevu alınmasını öneririz.