Mobile menu

2019 Küçükler, Yıldızlar ve Özel Grup Eğitim Kampı

img 52442019 Türkiye Küçükler Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı, 2019 Türkiye Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı, 2019 Özel Gruplar Eğitim Kampı 25-30 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara Başkent Üniversitesi Kampüsü'nde gerçekleşecektir.

Kamp kayıt başvuruları 10 Haziran 2019 Pazartesi günü sona ermiştir.

Küçükler Davetli Sporcuları / Küçükler Katılım Formu

Yıldızlar Davetli SporcularıYıldızlar Katılım Formu

Özel Grup Sporcuları / Özel Grup Katılım Formu

Havuz Kriterlerinden Hak Kazanan Sporcular / Kriter Katılım Formu

Kamplara katılamama durumunda mazeret dilekçenizi iletmeniz gerekmektedir.

Küçükler Kampı: Katılım formları excel olarak sporcu ve velilerimiz tarafından Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail olarak gönderilmelidir.

Yıldızlar Kampı: Katılım formları excel olarak sporcu ve velilerimiz tarafından Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.adresine e-mail olarak gönderilmelidir.

Özel Grup Kampı: Katılım formları excel olarak sporcu ve velilerimiz tarafından Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail olarak gönderilmelidir.

Havuz Kriterlerinden Hak kazanan sporcular ; özel grup katılım formunu Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail olarak gönderilmelidir.

Not: Formlar excel olarak e-postaya eklenmelidir.

Kamp Giriş Tarihi: 25 Haziran 2019 Salı günü 12.00’ye kadar giriş yapılacaktır. Girişler öğle yemeği, çıkışlar ise kahvaltı ile olacaktır. Kamp saat 14.00'de bilgilendirme toplantısı ile başlayacak olup, ilk ders saat 15.00'te gerçekleşecektir.

Kamp Çıkış Tarihi: 30 Haziran 2019 Pazar günü saat 13.30

Transfer için organize edilen servisler; 25 Haziran 2019 Salı günü 10.00’da otogardan kampüse, 30 Haziran 2019 Pazar günü 13.30’da kampüsten otogara hareket edecektir. Havayolu ile gelecek katılımcılar ise Belko/Havaş otobüslerini kullanarak otogara ulaşım sağlayabilirler. Servis kullanmayacak katılımcıların kendi imkanları ile ulaşım sağlayacaklarını katılım formunda belirtmesi gerekmektedir.

Servis hareket noktasını öğrenmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Servis Hareket Noktası

Harita üzerindeki işaretli noktada toplanılacaktır. Toplanma noktasında Federasyon görevlisi Bülent Kumcu (Tel: 0535 585 20 00) hazır bulunacaktır

Konaklama Bilgileri ve Ödeme (Tam Pansiyon):

Konaklamaların yurtta gerçekleşecek olması sebebiyle havlu, şampuan, saç kurutma makinesi vb. gibi ihtiyaç duyulabilecek malzemeleri yanınızda getirmenizi hatırlatırız.

Sporcularımızın konaklama ödemeleri Federasyonumuz tarafından karşılanacaktır.

Yalnızca Küçükler Ulusal Takım Kampı'nda bir iştirakçı veli kabul edilecek olup, katılımcı velilerin 125 TL x 5 gece = 625,00 TL'yi ödeme sayfasından (tıklayınız) kredi kartı ile ödemeleri gerekmektedir. Ödeme işlemlerinden önce kayıt formunu göndermeyi unutmayınız. Ödeme işlemleri 10 Haziran 2019 Pazartesi günü son bulmuştur.

Açıklama kısmına T.C Kimlik No Ad Soyad – "Satranç Kampı Veli Ödemesi" şeklinde yazılmalıdır.

Yıldızlar Kampında ve Özel Grupta yer alan 13-18 yaş grubunda veli konaklaması kabul edilmemektedir. 

Adres: Bağlıca Kampüsü Eskişehir Yolu 20. km Bağlıca 06810 ANKARA

Kampa getirilmesi istenenler: Son dönemdeki turnuvalarının notasyonlarını kampa getirmeleri gerekmektedir. Tüm sporcuların derslerde kullanmak için yanlarında okul defteri (ilkokul boyu), kalem, silgi ve kalemtıraş getirmeleri gerekmektedir. Sporcularımızın spor kıyafetlerini ve milli takım formalarını getirmelerini hatırlatırız.

Not: Kampa iştirak edecek tüm sporcuların aşağıdaki dilekçeyi doldurup velilerine imzalatarak bilgilendirme toplantısında kamp sorumlusuna teslim etmesi gerekmektedir. (Dilekçe)

Kamp ile ilgili sorularınızı Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresi ile ya da 05327487359 numaralı telefonla Onur Tuğcu'ya iletebilirsiniz.

 

KAMP KURALLARI - KAMP PROGRAMI