Mobile menu

Eğitim Kulüplerimizin Dikkatine!

55 1Eğitim Kulüpleri – Eğitim Desteği Bilgilendirmesi

2017 – 2018 sezonunda Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi, Türkiye Satranç Birinci Ligi, Türkiye Satranç İkinci Ligi, Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası finalinde oynayan ve kendi isimlerini taşıyan ve eğitim merkezlerinde aktif olarak eğitim faaliyetlerinde bulunan kulüpler eğitim desteği talebinde bulunabilirler.

Bu özellikleri taşıyan kulüplerin ekteki “Eğitim Destek Formuyla” birlikte aşağıda istenilen belgeleri kargo yoluyla en geç 01.07.2019 Pazartesi tarihine kadar (Bu tarihte federasyonda olacak şekilde kargoya verilmesi gerekmektedir) Türkiye Satranç Federasyonuna başvurmaları gerekmektedir.(Eğitim Destek Formunda, kulüp mührü ve yetkilisinin ıslak imzası olmalıdır.)

  • Kulübün antrenörlerle yapmış olduğu sözleşme (Antrenör en fazla iki kulüple sözleşme yapabilir.)
  • Kulüp eğitimlerinin yapıldığı yerin ve dersliklerin fotoğrafları.
  • Kulübün ikamet ettiği yerin kira kontratı, bina sahibi ise tapu fotokopisi ya da kulüp belediye, okul gibi bir tesis içinde faaliyet gösteriyorsa orada eğitim faaliyeti yaptığını gösteren belge (Tesis, okul vs. yetkili onaylı belge)

Başvurular değerlendirme komisyonu tarafından incelenecektir. Komisyon gerekli gördüğünde, değerlendirme formundaki bilgiler için ayrıca belge isteyebilecektir. Komisyonun raporuna göre doğrudan destek yapılacaktır.

Amaçlar

 v  Topluma hizmet vermek, sosyalleşmeye katkıda bulunmak.

v  Satranç sporunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak.

v  Satranç eğitimi vermek ve satranç yarışmaları yapmak.

v  Yüksek performans sporcularının yetiştirilmesini hedeflemek.

Kapsam

Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi, Türkiye Satranç Birinci Ligi, Türkiye Satranç İkinci Ligi ve Türkiye Satranç Kulüpler Şampiyonalarında oynayan ve eğitim veren kulüplere yapılacak eğitim katkıları aşağıdaki kriterlere göre hesaplanacaktır.

Detaylı bilgi için Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail atabilir, 03123097594 -117 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 

 

Destek Talep Formu için tıklayınız.