Mobile menu

Can Baylav Silver Lake'de Şampiyon

img 3442-600x400Sırbistan'da düzenlenen 2019 Silver Lake Açık Satranç Turnuvası sona erdi. A kategorisinde 11, B kategorisinde ise 12 sporcumuzun mücadele ettiği turnuvada oyuncularımız oldukça başarılı performanslar sergilerken B kategorisinde de zirveyi adeta domine ettiler.

B kategorisinde genç sporcularımız Can Baylav ile Batu Angün turnuvanın başından beri zirveyi kimseye bırakmazken, Can Baylav 8 puan ile şampiyon olmayı başardı. Turnuvayı 7 puan ile tamamlayan Batu Angün ise 3.lük kürsüsüne çıkmaya hak kazandı. Turnuvadaki bir başka başarılı sporcumuz Kaan Selvi ise 6,5 puan ile turnuvayı tamamlayarak 4. oldu ve +142 Elo puanını da cebine koydu.

Turnuvanın A kategorisine baktığımızda ise genç sporcularımız güzel sonuçlar alırken Yağız Gallevci 5 puan ile +133,2 Elo puanı kazanarak turnuvayı noktaladı. Bir başka genç sporcumuz FM Can Dolgun ise 4,5 puan ile 132,8 Elo puanı kazanmayı başardı. Turnuvaya harika bir başlangıç yapan CM Taha Özkan son turlarda istediği sonuçları alamasa bile +100,8 Elo puanını cebine koydu.

Turnuvada mücadele eden tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz.

Sıralama

(Fotoğraf turnuva sayfasından alınmıştır)