Mobile menu

Havuz ve Özel Grup Kampımız Sona Erdi

kamp19finalToplam 116 sporcumuzun uzman antrenörlerimiz tarafından eğitim aldığı, aynı zamanda çok sayıda etkinlikle eğlenceli zamanlar geçirdiği 2019 Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampları ve Özel Çalışma Grubu Kampları bugün tamamlandı.

Ankara Başkent Üniversitesi Kampüsü'nde gerçekleştirilen eğitim kampı, 25-30 Haziran 2019 tarihleri arasında gerçekleşti.

Son derece güçlü bir antrenör kadrosuna sahip olan eğitim kampı boyunca, sporcularımız yeteneklerini geliştirecek derslerin yanı sıra, aileleri ile birlikte spor, sinema ve eğitim seminerleri gibi çeşitli aktivitelerle keyifli ve verimli zamanlar da geçirdiler.

Kişisel Gelişim Uzmanı Adem Karafilik’in velilere yönelik “Veli Psikolojisi ve Sporcu Motivasyonu”; sporculara yönelik ise “Sporcu Psikolojisi” konulu seminerinin ardından, kamp antrenörlerimizden Psikolog Büşra Arığ, “Sporcu Psikolojisi” başlıklı sunumu ile veliler ile bir araya geldi.  Kamp programı çerçevesinde MHK Başkanı IA Ahmet Uçtu ise sporcularla bir araya geldiği seminerde, turnuva esnasında uyulması gereken kurallara yönelik bilgilendirme yaptı.

Kampta görev alan antrenörlerimiz; AYGEG Başkanı IM Yakup Erturan, antrenörlerimiz GM Mikhailo Oleksiyenko, GM Cemil Aghamaliev, GM Barış Esen, IM Hasan Kılıçaslan, FM Yasin Emrah Yağız, FM Ata Seçer, FM Serkan Yeke, WFM Emine Yanık, Gökhan Narman, Ozan Çapan, Engin Yaşar Işık, Necmettin Korkmaz, İhsan Kılıç, Metin Alper, Emir Öztürk, Erman Gülten, Doğan Küçük, Aydın Duman, Bülent Erşahin, Ferhat Kuru, Büşra Arığ, Efe Kerem Uzunoğlu ve Deniz Seyhanoğlu, tercümanımız Sedat Eser  ve Kamp Koordinatörümüz Onur Tuğcu’ya teşekkür ediyoruz.

FOTO GALERİ

 kam219

kamp191

whatsapp image 2019-06-27 at 09.48.59

whatsapp image 2019-06-28 at 22.15.32

whatsapp image 2019-06-27 at 18.30.41