Mobile menu

Süper Lig IM Arduman’ın Yayınları ile Başlıyor

img 20190717 1736572019 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi, bugün saat 14.30'da gerçekleşecek açılış töreninin ardından başlıyor.

Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde, 28 Temmuz Pazar gününe kadar sürecek Süper Lig boyunca IM Can Arduman, 14 takımın mücadelesini her zaman olduğu gibi uzman yorum ve analizleri ile canlı yayında satranç severler ile paylaşacak. 

GM Evgeny Tomashevsky, GM Ernesto Inarkiev, GM Vassily Ivanchuk, GM Ivan Saric, İranlı genç yetenek Alireza Firouzja gibi dünyaca ünlü sporcular ve GM Mustafa Yılmaz, GM Burak Fırat, GM Emre Can, GM Barış Esen, GM Vahap Şanal gibi çok sayıda büyükustamızın hamle yapacağı Satranç Süper Ligi'nde, ülkemizin uzman yorumcusu IM Arduman; analizler, ödüllü sorular, sürpriz canlı bağlantılar ve çeşitli konukların katılımıyla dev turnuvanın nabzını tutmak üzere ekran başında olacak.

Chess24 ve chessbase sayfalarında da yayını yer alacak turnuvanın karşılaşmalarına yönelik soru ve yorumlarınızı TSF Facebook sayfasından ilgili gönderinin altına, Twitter'da (@turkishchess) ise #TürkiyeİşBankasıSatrançSüperLigi etiketini kullanarak bize yazabilirsiniz.

2019 Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi Resmi Web Sayfası