Mobile menu

"Gönüllülük" Temalı Uluslararası Fotoğraf Yarışması

whatsapp image 2019-10-23 at 13.57.46Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2019 senesi için ilan edilen “Gönüllülük Yılı” kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İslam İşbirliği Teşkilatı'nın gençlik alanındaki bağlı kuruluşu İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) arasında imzalanan İşbirliği Protokolü ile Türkiye Fotoğraf Sanatları Federasyonu'nun (TFSF ) da katkılarıyla "Gönüllülük" Temalı Uluslararası Fotoğraf Yarışması düzenlenmektedir.

 

Yarışma, 18-35 yaş arası uluslararası genç fotoğrafçıların katılımına açık olup 17 Kasım 2019 tarihinde başvurular sona erecektir. Ödül töreni 2019 yılı Aralık ayında İstanbul'da düzenlenecektir. Yarışmayla ilgili detaylı bilgi ve başvuruya ulaşmak için https://www.tfsfonayliyarismalar.org/yarisma_detay.asp?s=433 ve https://www.icyf-dc.org/3415/ internet adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Yarışmanın amacı tüm dünyada genç gönüllülüğün önemini vurgulamak, gençlerin gönüllülük çalışmalarında daha etkin rol almalarını sağlamak ve bu kapsamda uluslararası bir bilinç oluşturmaktır. Ayrıca evrensel değerleri uluslararası toplum düzeyinde ve özellikle genç bireyler ekseninde ele alıp gönüllülüğün sınırsız dünyasında var olan güzel ve başarılı örnekleri gençlerin dinamizmi ve heyecanıyla çoğaltmak, bu heyecanı paylaşmanın değeriyle bütünleştirmek hedeflenmektedir.