Mobile menu

Satranç Kulüpleri Çalıştayı Düzenlendi

 mg 1921Antalya, Belek Spice Otel’de düzenlenen Satranç Kulüpleri Çalıştayı 21 Aralık Cumartesi Günü'nde 4 oturum olarak gerçekleştirildi. Türkiye’nin dört bir tarafından gelen Kulüp Temsilcileri Satranç sporunun geleceği için görüş ve önerilerini anlattı.

Eğitim, Mevzuat, Kulüpler ve İlişkiler, Turnuvalar ve Kaynak Yönetimi başlıklarından oluşan Çalıştay’da Kurul Başkanları eşliğinde oldukça verimli bir sürece imza atıldı. Sabah 10.00’dan akşam saat 19.30’a kadar süren Çalıştay’da bir dizi önemli karar görüşüldü.

Memnuniyetlerini belirten Kulüp temsilcileri fikirlerini ve görüşlerini dile getirebildikleri bu anlamlı Çalıştay için Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay ve ekibine teşekkür etti. Kulüp Temsilcileri bu tarz çalıştayların çok önemli olduğunu ve geleneksel hale gelmesi gerektiğini vurguladı.

Eğitim Komisyonu’nda görev alanlar; Moderatör Reşat Sadık, Kurul Başkanı Ozan Çapan ve Yakup Erturan, TSF Yönetim Kurulu Üyesi Nilüfer Çınar Çorlulu, Yazman Mehmet Yıldız ve İlhan Akkaya.

Turnuvalar Komisyonu’nda görev alanlar; Moderatör Olgun Kulaç, Kurul Başkanı Aykut İlker Mete, Kurul Üyesi Harun Küçükkılınç, Kurul Üyesi Tayfun Haznedaroğlu ve Atilla Gürmen, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Haznedaroğlu, Yazman Akın Ateş ve Çağrı Türkçü.

Kulüpler ve İlişkiler Komisyonu’nda görev alanlar; Moderatör Erdem Nalbant, Kurul Başkanı Mustafa Eroğlu ve Ferhat Kuru, Yönetim Kurulu Üyesi Halil Hilmi Darı, Yazman Erkan Şat ve Salih Güzel.

Kaynak Yönetimi Komisyonu’nda görev alanlar: Moderatör Prof. Dr. Ali Halıcı, Yönetim Kurul Üyesi Ömer Asım Ötegen, Yazman Nihal Taşçı ve Çetin Kaynak.

Mevzuat Komisyonu’nda görev alanlar; Moderatör Cafer Geyik, Kurul Üyesi Ahmet Uçtu, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ümit Şifaver, Yazman Mustafa Yavuz ve Ayvaz Polat.

Türkiye Satranç Federasyonu olarak böylesi güzel ve önemli bir Çalıştay’da görev alan herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde inanıyoruz ki çok güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz.

Fotoğraf Galerisi