Mobile menu

Yaş Grupları'nda Heyecan Dorukta

jkhkjg2020 Türkiye Küçükler Şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor. Bin 874 sporcunun şampiyonluk mücadelesi verdiği büyük turnuvada 7 yaş genel kategoride Can Başarır, Ege Öz ve Murat Kutay, kızlar kategorisinde Gülce Deniz Aktaş 6 turun ardından tam puan ile zirveyi paylaşıyor. 8 yaş genel kategorisine baktığımızda ise Aziz Bekçioğlu 6, kızlar kategorisinde ise Tuana Abak ve Merve Ova 5,5 puan ile yollarına devam ediyor.

9 yaş genel kategorisinde Kerem Arda Gözen 6, kızlar kategorisinde ise Arya Aydoğan şampiyonaya kayıpsız bir şekilde devam eden isimler arasında. 10 yaş genel kategoride Ege Tuna Öktem 6, kızlar kategorisinde ise Ecrin Zeycan Şahin, Duru Uçar ve Rengin Aslan 5,5 puan ile zirvede.

 

11 yaş genel kategorisinde ise Kutay Sakmak, kızlar kategorisinde Derya Defne Susin ve Ela Bursalı 5,5 puan ile 6. turu geride bıraktı. Şampiyonanın en büyük yaş grubu olan 12 yaş genel kategorisinde CM Hasan Hüseyin Çelik, CM Ediz Gürel, Can Durak ve Yusuf Çağan Türkmen 5,5 ve kızlar kategorisinde ise Ezgi Mutlu 5,5 puan ile 6. turu tamamladı.

Toplamda 600 yıldız sporcunun mücadele ettiği 2020 Türkiye Yıldızlar Şampiyonası’nda 6. turun ardından 13 yaş genel kategorisinde Çağan Erdem Bektaş 6, kızlar kategorisinde Zümra Meryem Alagöz 5 puan ile yollarına devam ediyor.

14 yaş genel kategorisine baktığımızda ise Muhammed Emin Yılmaz, Tunahan Yıldız, Yağız Çınar Akın ve Tekin Alp Erdoğan 5 puan ile 7. tura, kızlar kategorisinde ise WCM Gülenay Aydın 5. tura 4 puan ile başlangıç yapacak.

15 yaş genel kategorisinde Ege Danacı 5,5, kızlar kategorisinde ise WCM Gülce Nehir Kara, WCM Işıl Can, WCM Safiye Öykü İnce 5 puan ile yollarına devam ediyor. 16 yaş genel kategorisinde 6. turun ardından FM Batu Angün 5,5, kızlar kategorisinde 4. turun ardından Azra Ece Koç, Büşra Özbek ve Ceren Süral 3,5 puan ile zirveyi paylaşıyor.

17 yaş genel kategorisinde ise FM Emirhan Tarlabaşı 5, kızlar kategorisinde WFM Eylül Çelik 5. tura 3,5 puan ile giriyorlar. Şampiyonanın en büyük yaş grubu olan 18 yaş genel kategorisinde FM Kayra Kamer 4 turun ardından 3,5 puan ile yoluna devam ederken ve kızlar kategorisinde Buse Naz Koçyiğit ve WFM Buse Hereklioğlu 4. turu kayıpsız götüren isimler arasında yerini alıyor.

2020 Türkiye Emektarlar Şampiyonası’nda bugün 5. tur maçları oynandı. Turnuvamızın kıdemli emektarlarından Mustafa Sabri Koçak kendi kategorisinde turnuvayı 4,5 puan ile devam ettirirken, Emektarlar Genel kategorisinde ise Turhan Yılmaz ve Bülent Güner 4,5 puan ile ilk sırayı paylaşıyor.

Yarın sabah saat 10.00’da başlayacak olan yeni turda tüm sporcularımıza başarılar dileriz.

Emektarlar Fotoğraf Galerisi

Küçükler ve Yıldızlar Fotoğraf Galerisi