Mobile menu

Kayseri Ziyaretimiz

kay belTürkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, 27-28 Şubat 2015 tarihlerinde Kayseri'de bir dizi resmi ziyarette bulundu ve ildeki satranç camiası ile bir araya geldi.

Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Türkiye Satranç Federasyonu As Başkanı Halil Hilmi Darı, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Ankara İl Temsilcisi WIM Nilüfer Çınar Çorlulu ve Kayseri İl Temsilcisi Fuat Gençsoy'un Başkan Tulay'a eşlik ettiği ziyaretler ilk olarak Kayseri Vali Vekili Mustafa Masatlı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik'in makamına gerçekleşti.



Federasyonu'nun Kayseri'de gerçekleştirdiği faaliyetler ve yapılması hedeflenen çalışma ve projelerle ilgili il yöneticileri ile görüşmeler yapan heyet, daha sonra Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'nin makamında bir araya geldi ve federasyon çalışmaları ve il temsilciliği faaliyetleri konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

Ziyaretlerini Erciyes A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahit Cıngı'nın makam ziyaretiyle sürdüren heyet burada, gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar ve faaliyetler hakkında istişarelerde bulundu. Ziyaretlerin son durağı Türkiye Satranç Süper Liginde oynayan Kayseri Şeker Spor tesislerine gerçekleşti ve burada spor yöneticileri ile bir araya gelindi.

27 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşen resmi temasların sonrasında Tulay ve beraberindeki heyet Kayseri'de Temsilciler Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Tulay ve federasyon temsilcileri 28 Şubat 2015 tarihinde Seyit Burhanettin Gençlik Merkezinde Kayseri Satranç ailesi ile gerçekleştirdiği istişare toplantısının ardından Kayseri temaslarını tamamladı.

Kayseri Valiliği Ziyaretimiz
vali
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ziyaretimiz
belediye
Temsilciler Kurulu Toplantısı
temsilcilerkurulu
Kayseri Satranç Ailesi Toplantısı
aille
aile