Mobile menu

Kahramanmaraş’ta 5 Nisan Madalya Günü Turnuvası

20150331 183719Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonunun işbirliği ile düzenlenen 6. Uluslararası 5 Nisan Madalya Günü Satranç turnuvası 31 Mart 2015'te tarihinde, Osman Sayın Spor Salonunda düzenlenen açılış töreni ile başladı.

Azerbaycan, Gürcistan, Ukrayna, İran'dan ve ülkemizin 24 farklı ilinden toplam 573 sporcunun katıldığı turnuvaya Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Ulaş, Basın Yayın Kültür Daire Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ, Basın Yayın Müdürü Mustafa Semerci, Spor Dairesi Müdürü Halil Bozdoğan, Gençlik Spor İl Müdürü İhsan Kabakçı ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Ulaş: "Milli ve manevi değerleri özümsemiş, çağın bilgi ve birikimi ile donanmış, kim var dendiği zaman sağına soluna bakmadan ben varım diyen bir gençlik yetiştirmek istiyoruz. Bu minval üzerine bu tip sportif etkinlikleri önemsiyor ve destekliyoruz. Katılan bütün sporcularımıza başarılar diliyorum." dedi. 

Açılış konuşmalarının ardından turnuvanın küçük sporcuları Ulaş'a çiçek takdim ederek teşekkürlerini ilettiler. Daha sonra turnuvaya katılan yetkililer hep birlikte turnuvanın sembolik açılış hamlesini gerçekleştirdiler.

Detaylı Bilgi için tıklayınız

20150331 182745