Mobile menu

5. Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunları'nda İkinciyiz

ilkuc - kopyaTürkiye, Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, İran ve Konya takımlarının katılımıyla gerçekleşen 5. Uluslararası Rumi Çocuk Oyunları Satranç Turnuvasında takımımız, üç kazanç ve iki beraberlikle turnuvayı ikinci sırada tamamladı.

5. Uluslararası Rumi Çocuk Spor Oyunları kapsamında 20-21-22 Nisan 2015 tarihlerinde Konya’da düzenlenen satranç müsabakaları bugün saat 20:30’da düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Törene, Konya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Halil Eroğlu ve Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Prof.Dr. Yusuf Doğruer katıldı.

İlk günden bu yana beş farklı ülkeden yirmi dört sporcunun mücadele ettiği turnuvanın şampiyonu dört kazanç ve bir beraberlik ile İran olurken, bir diğer namağlup Türkiye-A takımı ise üç kazanç ve iki beraberlik ile turnuvayı ikinci sırada bitirdi. Üçüncülük unvanı için son turda karşı karşıya gelen Gürcistan ile Bulgaristan arasındaki mücadeleden kazanç hanesine bir takım puanı daha yazdırmayı başaran Bulgaristan kupanın sahibi oldu.

Turnuvayı ikinci sırada tamamlayan takımımızı kutluyor, centilmence mücadele eden tüm sporcularımıza teşekkür ediyoruz.

 

 

final sira

iran

İRAN

turkiye a

TÜRKİYE-A

bulgaristan

BULGARİSTAN

ilkuc

genel1