Mobile menu

Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Liglerimiz Başladı

img 00722015 Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligleri 2 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 11.00'de, Çorum Anitta Otel'de yapılan açış töreni ile başladı.

Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Çorum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Türkiye Satranç Federasyonu Asbaşkanı Halil Hilmi Darı ve çok sayıda veli ve sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuva açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Törende açış konuşmasını yapan Başkan Tulay, turnuvanın başarıyla ve centilmence bir mücadele ile tamamlanması dileklerini ileterek tüm sporculara başarılar diledi. Tulay'ın ardından söz alan Çorum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Eğer, böyle önemli bir organizasyonun Çorum ilinde gerçekleşmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek Türkiye Satranç Federasyonu'na teşekkür etti. Turnuvanın sembolik açılış hamlesi Başkan Gülkız Tulay, Çorum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve Asbaşkan Halil Hilmi Darı tarafından gerçekleştirildi.

2015 Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Liglerinin ilk turu açılış törenin ardından başladı. Saat 17.00'de ise 2. Tur maçları oynanacak.

Turnuva Sayfası

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın Okunuşu

img 0020

 

Federasyon Başkanı Gülkız Tulay

img 0035

 

Çorum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Eğer

img 0061

 

2015 Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligleri Sembolik Açılış Hamleleri

img 0068

img 0080