Mobile menu

Okul Sporları Türkiye Birinciliği Başladı

img 2816Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2014 - 2015 Okul Sporları Türkiye Birinciliği, 31 Mayıs 2015 tarihinde, Burhaniye Atatürk Spor Salonunda başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra sırasıyla, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Balıkesir Temsilcisi Tahir Mahir Başoğlu, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay ve Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal açış konuşmalarını yaparak sporculara başarı dileklerini sundular.

Açış konuşmalarının ardından Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye Milli Eğitim Müdürü Sabri Pekşen, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, As Başkan Halil Hilmi Darı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Balıkesir Temsilcisi Tahir Mahir Başoğlu, Türkiye İş Bankası Kurumsal İletişim Birim Müdürü Zuhal Üreten, Türkiye Satranç Federasyonu Burhaniye Temsilcisi Dr. Birgi Tuna ve Milli sporcu Dragan Solak, turnuvanın sembolik açılış hamlelerini gerçekleştirdiler ve ilk tur başladı.

Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde düzenlenen turnuvada bugün 1. ve 2. tur müsabakaları oynanacak.

Turnuva Sayfası

img 2770

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın Okunuşu

 

img 2782

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Balıkesir Temsilcisi Tahir Mahir Başoğlu

 

img 2800

Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay

 

img 2810

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal

 

img 2816

img 2820

img 2826

img 2836