Mobile menu

İl Temsilcilikleri Bölge Toplantımız Çanakkale’de!

dsc 0199Türkiye Satranç Federasyonu Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu ile organize edilen İl Temsilcilikleri Bölge Toplantısı 30 Mayıs 2015 tarihinde Çanakkale'de gerçekleşti.

Federasyon Başkanı Gülkız Tulay, İl Temsilcilikleri Bölge Toplantısını gerçekleştirmek üzere gittiği Çanakkale'de ilk olarak Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ile bir araya geldi. İlde devam eden sportif faaliyetler ve satranç sporu için gerekli altyapı çalışmaları hakkında Uslu ile görüşen Tulay, daha sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dinçay Köksal'ı makamında ziyaret ederek, eğitim fakültesinde öğrenim gören öğretmen adaylarının seçmeli ders olarak satrancı alması ve bu konuda yapılması gereken çalışmalar ile ilgili görüştü.

Asbaşkan Halil Hilmi Darı ve Çanakkale Temsilcisi Yasemin Kaçar'ın Tulay'a eşlik ettiği görüşmeler ilde faaliyet gösteren spor kulüpleri ile devam etti. İÇDAŞ Spor Kulübü, Kepez Belediyesi & Kepez Spor Kulübü, Çanakkale 1915 Spor Kulübü ve Kale Satranç Gençlik ve Spor Kulübü yetkilileri, veli ve sporcuları tarafından büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılanan Tulay, kulüplerin çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Tulay, aynı zamanda Kepez Belediyesi & Kepez Spor Kulübü 100. Yıl Satranç Turnuvası'nın açılışını gerçekleştirdi ve Kepez Belediyesi Başkan Vekili Yüksel Özdemir'i makamında ziyaret etti.

Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcilikleri Çanakkale Bölge Toplantısı 30 Mayıs 2015 tarihinde Federasyon Başkanı Gülkız Tulay Başkanlığında, Asbaşkan Halil Hilmi Darı, Trakya Bölge Temsilcisi Rafet Gülmez, Bursa İl Temsilcisi İlkay Koç, Tekirdağ İl Temsilcisi Mehmet Vardar, Çanakkale İl Temsilcisi Yasemin Kaçar, Edirne İl Temsilcisi İlker Sarıtekin, Kırklareli İl Temsilcisi Bülent Buğday ve Yalova İl Temsilcisi Nezir Uyrun'un katılımlarıyla gerçekleşti. İllerde yapılması hedeflenen çalışma ve projelerin değerlendirildiği toplantıda, il temsilcilerinin federasyondan beklenti ve talepleri de görüşüldü.

Bölge toplantısının ardından Başkan Tulay, il temsilcilerine federasyon tarafından tahsis edilen bilgisayarları takdim etti.

 

1915-3

1915-4

cda-1

kale-5

kale-6

 

img 0398

dsc 0199

cnklleps