Mobile menu

Antrenörlerimiz İstihdam Ediliyor!

img 08182. Kademe Satranç Antrenörlerinin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine bağlı olarak faaliyetlerini yürüten Gençlik Merkezlerinde istihdam edilmesi için Türkiye Satranç Federasyonu tarafından sürdürülen çalışmalar sonuçlarını vermeye başlıyor.

Yalnızca olimpik spor branşı antrenörlerinin çalıştırıldığı Gençlik Merkezlerinde, 2. Kademe satranç antrenörlerinin de hizmet alımı yoluyla istihdam edilmesi, Türkiye Satranç Federasyonun girişimleri ile resmiyet kazanmıştı.

Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay'ın, Burdur ziyareti sırasında, Vali Hasan Kürklü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar'la yaptığı görüşmeler neticesinde; Burdur ili 2. Kademe antrenörlerinden Ramazan Söyek sözleşme yaparak, Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı bir Gençlik Merkezinde göreve başladı.

Tulay yaptığı açıklamada, "Burdur'da başlayan ve en kısa zamanda tüm illerimize örnek olmasını dilediğimiz 2. Kademe antrenörlerimizin istihdamı, Türk satrancı için çok önemli bir gelişme ve büyük bir mutluluk vesilesidir. Federasyon olarak ve İl temsilcilerimizle birlikte antrenörlerimizin tüm illerimizin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine hizmet alımı yoluyla satranç antrenörü olarak alımı için yoğun çaba harcamaya devam edeceğiz." dedi ve konuyla ilgili destek taleplerini geri çevirmeyen Vali Kürklü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sancar'a ve gösterdiği çabadan dolayı Burdur İl temsilcisi Serdar Başgül'e teşekkür etti.