Mobile menu

İl Temsilcilikleri Bölge Toplantımız Gaziantep’te

image7Türkiye Satranç Federasyonu Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu ile organize edilen İl Temsilcilikleri Bölge Toplantısı 11 Eylül 2015 tarihinde Gaziantep'te gerçekleşti.

Gaziantep Bölge Toplantısı; Türkiye Satranç Federasyonu As Başkanı Halil Hilmi Darı başkanlığında, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihal Temamoğlulları ve Kıvanç Güngör, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Osmaniye İl Temsilcisi Bekir Pak, Hatay İl Temsilcisi Sultan Daban, Kilis İl Temsilcisi Orhan Bayram Yalaza, Kahramanmaraş İl Temsilcisi Ulaş Demirci, Gaziantep İl Temsilcisi Fatih Ekinci ve Adana İl Temsilcisi Veysel Tuncil'in katılımlarıyla gerçekleşti.

Toplantıda federasyon politikaları, önceki yılın değerlendirmeleri ve önümüzdeki yıl yapılacak çalışmaların plan ve programları görüşüldü. Bölge toplantısının ardından, il temsilcilerine federasyon tarafından tahsis edilen bilgisayarları takdim edildi.

Türkiye Satranç Federasyonu As Başkanı Halil Hilmi Darı, Yönetim Kurulu Üyeleri Nihal Temamoğlulları ve Kıvanç Güngör, bölge toplantısının ardından Gaziantep satranç ailesi ile bir araya geldi. Hakem, sporcu ve kulüp temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda, il genelinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüşmeler gerçekleştirildi.

image1

image7

image2

image3

image4

image5