Mobile menu

Türkiye Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı

dscf23942016 Türkiye Yıldızlar Ulusal Takım Havuzu Genel Kampı, 16-20 Mart 2016 tarihleri arasında Ankara Haymana Grannos Otel'de gerçekleşecektir.

Davetli Sporcular

Katılım formları excel olarak sporcu ve velilerimiz tarafından  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail olarak gönderilmiştir. 

Kampa katılan tüm davetli sporculara ulusal takım forması verilecektir. Bu kampa katılamayan sporcuların formaları ise yıl içerisinde düzenlenen diğer kamplarda teslim edilecek olup, kargo ile talep edildiğinde gönderim yapılamayacaktır.

Kamp Giriş Tarihi: 16 Mart 2016 Çarşamba günü 11.30'a kadar giriş yapılacaktır. Kamp saat 12.00'de Bilgilendirme Toplantısı ile başlayacak olup, ilk ders saat 15.00'te gerçekleşecektir. 

Kamp Çıkış Tarihi: 20 Mart 2016 Pazar günü saat 13.30'da otelden ayrılış.

Ulusal Takım Havuzu Genel Kampına katılacak sporcularımızın transferi için organize edilen servisler; 16 Mart 2016 Çarşamba günü saat 09.30'da AŞTİ Metro (Ankaray) çıkışından Haymana'ya, 20 Mart 2016 Pazar günü ise saat 13.30'da Haymana'dan AŞTİ'ye hareket edecektir. Havayolu ile gelecek katılımcılar ise Belko/Havaş otobüslerini kullanarak otogara ulaşım sağlayabilirler. Servis hareket noktasını öğrenmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Servis Hareket Noktası

Otel: (Grannos Thermal Hotel & Convention Center) Otel girişi 16 Mart 2016 10.00 – 13.30'dur. Temizliği bitmeyen odalar en geç 13.30'da teslim edilecektir.

Otel Adresi: Medrese Mah. Şehitler Cad. No:10 Haymana – Ankara

Kampa getirilmesi istenenler: 13 – 18 yaş grubu sporcularımızın, yakın zamanda oynadıkları her sonuçtan (1-0-½) oyunlarının kısa analizlerini birer dosya kâğıdına (veya cbh/pgn dosyası olarak) hazırlayarak, son dönemdeki turnuvalarının notasyon kağıtları (tümü) ile kampa gelmeleri gerekmektedir. Tüm sporcuların derslerde kullanmak için yanlarında okul defteri (ilkokul boyu), kalem, silgi ve kalemtıraş getirmeleri gerekmektedir. Sporcularımızın spor kıyafetlerini ve mayolarını da getirmelerini hatırlatırız.

Ulusal Takım Yıldızlar Kampında veli kabul edilmeyecektir. 

Sporcularımızın başarısını olumsuz yönde etkilediğini düşündüğünüz sorunlar ya da üzerinde çalışılmasını istediğiniz konular hakkında psikoloğumuza iletilmek üzere ''Destek'' konu başlığında Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-mail gönderebilirsiniz.

2016 yılı Kamp Programını aşağıda görebilirsiniz.

yildizlarplan