Mobile menu

Karaman’ da Ayrancı Kaymakamlığı Satranç Eğitim Merkezi Açıldı

karaman-yenimerkezKaraman'ın İlçesi Ayrancı'da açılan yeni satranç eğitim merkezi satranç severlere kapılarını açtı. Yeri Ayrancı Kaymakamlığı tarafından tahsis edilen ve eğitim malzemelerinin Türkiye Satranç Federasyonu tarafından sağlandığı "Ayrancı Kaymakamlığı Satranç Eğitim Merkezi" 22 Nisan 2016 tarihinde; Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Ayrancı Kaymakamı Fatih Kaşıkçı, Ayrancı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Balkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Aydemir, Ayrancı İlçe Jandarma Komutanı Abdullah Avcu, TSF Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Karaman İl Temsilcisi Mustafa Eroğlu, Teknik Kurul Üyesi IA İsmail Çalışkan ve Karaman satranç ailesinin katıldığı açılış töreni ile hizmete sunuldu.

TSF heyeti, aynı zamanda Ayrancı Belediye Başkan'ı Yüksel Büyükkarcı ve Ayrancı Kaymakamı Fatih Kaşıkcı'ya makamlarında teşekkür ziyaretinde bulunarak satranç takımı hediye ettiler.

Yeni açılan satranç eğitim merkezimizin hayırlı olmasını diliyor, açılması için destek olan Ayrancı Kaymakamlığına teşekkür ediyoruz. 

 

karaman-yenimerkez

img 1841

img 1847