Mobile menu

Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği Çorum’da Başladı

corum acilis2016Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürlüğü tarafından, Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ve Türkiye İş Bankasının destekleri ile organize edilen Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği, 4 Mayıs 2016 tarihinde Çorum Anitta Otel'de başladı.

Sporcu ve velilerin heyecan ve coşkusu eşliğinde gerçekleşen açılış töreni; Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Er, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yücel, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Ali Dinçer, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Başkan Vekili Aşkın Keleş, As Başkan Halil Hilmi Darı, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Erdoğan Şahinci, Okul Sporları Federasyon Temsilcisi Baki Aygün ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Törende konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Gül, İl Milli Eğitim Müdürü Büyük, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Er, böylesine özel bir organizasyonun Çorum'da gerçekleşmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Türkiye Satranç Federasyonu Yönetimine teşekkür ettiler.

TSF Başkanı Gülkız Tulay ise turnuvanın binlerce yıllık tarihi geçmişi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapan Çorum'da gerçekleşiyor olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi ve tüm sporculara başarı dileklerini sundu.

Açılış konuşmalarının ardından 68 ilden 476 sporcunun, altı kategoride yarışacağı Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği ilk hamleleri yapıldı.

Turnuva Sayfası

img 5966

img 5971

okul konusma 2016

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Er, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, TSF Başkanı Gülkız Tulay ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül'ün açılış konuşmaları

 

img 6018

img 6032

img 6041

img 6037