Mobile menu

Okul Sporları’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

toplu okul2016Çorum'da düzenlenen ve 68 ilden 476 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği, 8 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. 9 tur süren mücadele sonunda derece elde eden sporcular büyük bir coşku içinde ödüllerine kavuştular.

Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürlüğü tarafından, Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ve Türkiye İş Bankasının destekleri ile organize edilen Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği, 8 Mayıs 2016 tarihinde Çorum Anitta Otel'de gerçekleşen ödül töreni ile sona erdi.

4 Mayıs 2016 tarihinden beri Çorum'da gerçekleşen turnuvanın ödül töreni; Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, Çorum Belediyesi Kültür Müdürü Mustafa Ercan, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Başkan Vekilleri Prof. Dr. Yusuf Doğruer ve Aşkın Keleş, As Başkan Halil Hilmi Darı, Yönetim Kurulu Üyeleri Kasım Yekeler, Mustafa İmamoğlu ve Hüseyin Uğur Özteke, Temsilcilikler Koordinasyon Kurulu Başkanı Mustafa Eroğlu, Genek Sekreteri M. Sedat Fırat, Okul Sporları Federasyon Temsilcisi Baki Aygün ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Törende konuşma yapan Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, Çorum'da gerçekleştirilen turnuva organizasyonu dolayısıyla Türkiye Satranç Federasyonu Yönetimine teşekkür etti ve derece elde eden sporcuları kutladı.

Çorum Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne, satranca sporunun değerinin ve öneminin farkındalığıyla sunduğu destek için teşekkür eden TSF Başkanı Gülkız Tulay ise "Tarih boyunca birçok medeniyetin beşiği olmuş Çorum ilimizin ev sahipliğinde hayata geçirdiğimiz turnuvamızda güzel ülkemizin farklı illerinden gelerek bir hafta boyunca centilmence yarışan 476 sporcumuza teşekkür ediyor, derece elde edenleri kutluyorum." dedi.

Açılış konuşmalarının ardından, 68 ilden 476 sporcunun 6 kategoride yarıştığı turnuvada ilk dört dereceyi elde eden sporcular notebook, kupa, madalya ve başarı belgesi ile ödüllendirildiler.

Sıralama>> Genç Kızlar – Genç Erkekler / Yıldız Kızlar – Yıldız Erkekler / Küçük Kızlar – Küçük Erkekler

 

acis konusmalari okul2016

Ödül töreni açılış konuşmalarnı Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eger ve TSF Başkanı Gülkız Tulay yaptı

 

fidan okul 2016

Başkan Tulay'ın, Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eger ve Turnuva Başkahemi FA Ahmet Uçtu'ya fidan sertifikası sunumu

 

kucukkiz

Küçük Kızlar>> 1. Eylül Çelik 2. Müge Elma 3. Nimet Seray İlkbahar 4. Esma Doğa Duran

 

kucukerkek
Küçük Erkekler>>1. Enes Tanrıverdi 2. Ekin Barış Özenir 3. Emre Akın Kaptan 4. Kaan Kaptan Yıldırım

 

yildizkiz
Yıldız Kızlar>> 1. Uktenur Çatal 2. Hayrun Nisa Şahin 3. Yarennaz Yorgun 4. Kübra Selenay Esti

 

yildizerkek
Yıldız Erkekler>> 1. Kayra Kamer 2. Umut Erdem Gündüz 3. Kaan Kalemler 4. Alp Buğra Ünlü

 

genckiz
Genç Kızlar>> 1. Sinem Çağla Gündoğan 2. Bengü Sena Ayan 3. İpek Aslı Yassıbag 4. Poyraz Dursun

 

gencerkek
Genç Erkekler>> 1. Efe Mert Kılıç 2. Hüseyin Can Ağdelen 3. Deniz Can Temizkan 4. Oğuz Öner

 

toplu okul2016

Turnuva Sayfası