Mobile menu

Çorum Açık Başladı

corum acik basladiÇorum Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile 23 - 28 Mayıs 2016 tarihleri arasında bu yıl ilk kez düzenlenen ve  6 ülkeden toplam 120 sporcunun yarışacağı Çorum Belediyesi Uluslararası Açık Satranç Turnuvası başladı.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı ve Çorum Belediye Spor Kulübü Başkanı Zeki Gül ve Çorum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Eğer'in açılış hamlesi ile başlayan turnuvanın açılış töreninde konuşma yapan Başkan Külcü, Çorum Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte düzenlenen turnuvaya ev sahipliği yapmaktan büyük gurur duyduklarını belirtti. Farklı ülkelerden ve Türkiye'nin farklı illerinden Çorum'a gelen sporculara başarılar dileyen Külcü, Gürcü ve Azeri sporcuların ülkelerinden getirdikleri hediyeleri de kabul etti. 

Çorum ev sahipliğinde ilk kez gerçekleştirilen ve toplam 38 bin TL ödüllü uluslararası satranç turnuvası 28 Mayıs Cumartesi günü sona erecek.

Turnuva Sayfası

 

1

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü

 

2

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı ve Çorum Belediye Spor Kulübü Başkanı Zeki Gül ve Çorum Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Haşim Eğer

 

4
azeri