Uluslararası Albena Satranç Turnuvası

headerUluslararası Albena Satranç Turnuvası 25 Mayıs - 03 Haziran 2012 tarihleri arasında Albena, Bulgaristan'da gerçekleşecektir. Turnuvaya federasyonumuz adına doğrudan katılma hakkı olan sporcular, kendi olanaklarıyla katılmak isteyen sporcu, antrenör ve veliler katılım yönergesine uygun şekilde başvurmuşlardır.  Vize başvurusunda bulunacak ve hizmet pasaportu ile çıkış yapacak katılımcılar için gerekli evraklar 09.05.2012 Çarşamba günü katılım formlarında belirtilen adreslere kargo ile gönderilmiştir.
 
Kafile Listesi   Bilgilendirme Bülteni


Ulaşım Detayları

25 Mayıs Cuma
Hareket-1: 06:30 (Anadolu) Yenisahra – Optimum AVM yanı
Hareket-2: 07:00 (Avrupa) Taksim – AKM önü
Güzergah: İstanbul>Silivri>Lüleburgaz>Kırklareli>Dereköy>Burgaz>Varna>Albena
Mola-1: Akçaköy Dinlenme Tesisleri, Lüleburgaz
Mola-2: Bosfor Dinlenme Tesisleri, Burgaz
Varış: Ralitsa Superior Hotel****/Albena-Bulgaristan

Otobüs Plakası :34 BF 6041
(Ulaşım ücretleri duyurulacaktır.)

Hizmet Pasaportu Başvurusu Yapacaklar


Belgeleri ellerine ulaşan katılımcılarımızın federasyon ile iletişime geçtikten sonra yurt dışına çıkış tarihinden 15 gün önce İl Emniyet Müdürlüğüne başvuru yapmaları önemle hatırlatılır. Çıkış harçlarının yatırılabilmesi için pasaport numaralarının Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bildirilmesi gerekmektedir.

Vize Başvurusu Yapacaklar

 Davet mektupları aynı zamanda ilgili elçilik ve konsolosluklara fakslanmıştır. Vize başvurunuzu kargolar elinize ulaştıktan sonra yapmanızı önemle hatırlatırız.
Normal 0 21 false false false TR X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Ralitsa Superior