Bize eğitim yok mu?

webbFederasyonumuzun hazırladığı eğitim planlaması yayınlandıktan sonra pek çok ilden eğitim çalışmalarına yönelik istemler geldi. Gaziantep'te gerçekleşen Çocuk ve Yıldız ligleri sırasında veliler, il yöneticileri ve kulüp temsilcileri bu istemlerini iletirken, alt yapı ve özellikle ileri düzey eğitimlerin yararları konusunda güzel düşüncelerini dile getirdiler.

Yönetim Kurulu adına eğitim planlamasını koordine eden Asbaşkan Gülkız Tulay, bu haklı istemleri yerinde görerek alt yapı eğitmenlerini harekete geçirerek, zaten var olan bu düşüncenin, hemen gerçekleşmesi için Mayıs-Haziran aylarını kapsayan yeni eğitimler planladığını bildirdi. Bu süreçte yeni planlanan il alt yapı eğitimleri şöyle:

Osmaniye, Konya, Karaman, Isparta, Burdur, Eskişehir, Çanakkale, Balıkesir, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Niğde, Kayseri, Nevşehir, Aksaray.

Temmuz, Eylül dönemi için de illerden, potansiyeli olan ilçelerden gelecek istemler de karşılanabilecek.

Ulusal takımların eğitimleri için de yeni kampların planlandığını bu planlama kapsamında IM Ekaterina Atalık'ın da Mart ayı yönetim kurulu gündeminde görüşüldüğünü, kamplara davet edileceğini ekleyen Asbaşkan Tulay güçlü bir kadro ile olimpiyatlara en iyi hocalar ile hazırlanıldığını, ulusal takımların ve eğitim planlamalarının son şeklini aldığını, kısa sürede yayınlanacağını söyledi.

IMG 9137
IMG 9605