Yıldızlarda Yarın Son Tur Oynanacak

8hBeş gündür Konya Rixos Otel'de devam eden 2014 Türkiye Yıldızlar Şampiyonasında sekiz tur tamamlandı. Şampiyonların belirlenmesine bir tur kala kategorilerdeki son sıralamalar şu şekilde;

13 yaş genel kategorisinde Deniz Özen ve Alperen Akdoğan 7 puan ile şampiyonluk için çekişmeye devam ediyorlar. Halit Kaan Kesgin ise 6,5 puan ile üçüncü sırada yer alıyor.

13 yaş kızlarda Eda Çelik ve Çiğdem Onur 5 puan ile liderliği paylaşıyorlar. Ece Özbay ise 4,5 puan ile üçüncü sırada bulunuyor.

14 yaş genelde Denizcan Temizkan 6,5 puan ile son tura tek başına lider giriyor. Hataylı sporcuyu 6 puan ile Ömer Faruk Özer, Efe Can Tepe ve Cem Kaan Gökerkan izliyor

14 yaş kızlarda altı turun ardından Ayça Aksoy 5,5 puan ile liderliğini korurken, Ayça'yı 4,5 puan ile Gizem Ayazmalı ve Hande Zengin takip ediyor.

Sekiz turu geride bırakan 15 yaş genel kategorisinde zirve mücadelesi kızıştı. Kıvanç Karaoğlan, Ahmet Ata Çağlar ve Rıdvan Şakir 6 puan ile liderliği paylaşan sporcular oluyorlar.

Altı turun oynandığı 15 yaş kızlar kategorisinde Buse Vatansever 5 puan ile birinci sıradaki yerini korurken, Buse'yi 4,5 puan ilie Burcu Melis Temel ve 4 puana sahip Sena Duman takip ediyor.

Yine altı turun geride kaldığı 16 Yaş genelde Onur Taşçı'nın liderliği devam ediyor. 5 puanla zirvedeki yerini koruyan Taşçı'yı 4,5 puana sahip Okan Bulgurlu ve Melih Kaan Can izliyor.

16 yaş kızlarda uzun süredir liderliği elinde bulunduran Şuara Keskin son tura Irmak Dai ile zirveyi paylaşarak giriyor. İkiliyi 4 puan ile Fatma Zümrüt Yılmaz takip ediyor.

17 yaş genelde Mire Deniz Doğan ile Hasan Bora Aydın 5 puanla son tura lider giriyorlar. İkiliyi 4,5 puan ile Anıl Cengiz izliyor.

17-18 yaş kızlar kategorisinde altı tur geride kaldı. Hilal Öztürk 5 puan ile birinci sıradaki yerini korurken, Handenur Şahin, Nilhan Yıldıran ve Çağla Yaren Aslan 4 puan ile Hilal'in en yakın takipçileri arasında yer alıyorlar.

18 yaş genel kategorisinde de son tur öncesi zirve mücadelesi tüm heyecanıyla sürüyor. Melih Yurtseven, Ufuk Sezen Arat ve Serkan Soysal 4,5 puan ile birinci sırayı paylaşıyorlar.

06 Temmuz Pazar sabah 10.00'da şampiyonanın son turu oynanacak, şampiyonlar madalya ve kupalarına saat 16.30'da yapılacak ödül töreniyle kavuşacaklar.