2014 Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası Sona Erdi

ufuksezenarat11Miller Oto Ticaret ve Sanayi A.Ş. sponsorluğunda Çanakkale'de düzenlenen 2014 Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası bugün saat 19.00'da düzenlenen tören ile sona erdi. Törene Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Dr. Firuz Erdil, Miller Oto Genel Müdürü Halil Muti, Türkiye Satranç Federasyonu Başkan Vekili Prof.Dr. Yusuf Doğruer, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Dr. Olgun Kulaç, sporcular, hakemler ve veliler katıldı.

Fotoğraf Galerisi




yusufdogruer
TSF Başkan Vekili Prof.Dr. Yusuf Doğruer konuşmasında, şampiyonanın sponsoruÂÂ Miller Oto Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye turnuvanın Çanakkale'de düzenlenmiş olması, Türk sporuna, satranç camiasına bulundukları katkılar ve sporcuları teşvik etmiş olmaları nedeniyle teşekkürlerini iletti.
 enkucuk
Şampiyonanın en küçük sporcusu Uğur Uysal plaketini Başhakem FA İsmail Çalışkan'dan aldı.
 3
Şampiyonayı üçüncü olarak tamamlayan Cem Kaan Gökerkan madalya ve kupasını TSF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Dr. Olgun Kulaç'dan aldı.

2
Şampiyonayı ikinci olarak tamamlayan CM Ege Köksal madalya ve kupasını Çanakkale GHSİM Spor Şube Müdürü Dr. Firuz Erdil'den aldı.

ufuksezenarat22
2014 Türkiye Gençler Satranç Şampiyonu Ufuk Sezen Arat madalya ve kupasını Miller Oto Genel Müdürü Halil Muti ve TSF Başkan Vekili Prof.Dr. Yusuf Doğruer'den aldı.