Süper Lig'de Dört Tur Geride Kaldı

tsalyansbjkTürkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi'nin bugün saat 20.27'de tamamlanan dördüncü gününde ilk galibiyetini alan Ankara Demirspor Kulübü, Türk Hava Yolları Spor Kulübü'nü 6½ - 3½ mağlup etti.






Henüz ilk yarısında derbi niteliğindeki maçlara sahne olan Süper Satranç Ligi'nde, iddialı rakibi T.S. Alyans Satranç Spor Kulübü karşısında birinci masasını GM Shakhriyar Mamedyarov ile güçlendiren Beşiktaş Jimnastik Kulübü 5½ - 4½ yenildi.

Günün en zorlu karşılaşmalarından biri Denizsu Aquamatch Satranç Gençlik ve Spor Kulübü ile İstanbul Teknik Üniversitesi Socar - K.N.I. arasında yaşandı. İki İstanbul ekibinin mücadelesinde 5½ - 4½ kazanmasını bilen taraf altı Büyük Ustası ile İ.T.Ü. Socar - K.N.I. oldu.

Günün beraberlikle tamamlanan tek karşılaşması Antalya Çallı Spor Kulübü ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Spor Kulübü arasında yaşandı. Antalya ekibi böylelikle ilk puanını almış oldu.

Dördüncü tura lider olarak giren Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Mersin Ezgi Satranç Kulübü karşısında aldığı 6 - 4'lük galibiyet ile yoluna kayıpsız devam ediyor.

Süper Satranç Ligi'nde şimdiye kadar elde ettiği 1 puan ile düşme hattının hemen üstünde bulunan Akdeniz Belediyesi Spor Kulübü, henüz puan ile tanışamayan Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'ni 8½ - 1½ mağlup etti.

Yarın oynanacak beşinci ve altıncı tur maçlarını saat 10.00'dan itibaren TSF Sanal Stadyumları'ndan takip edebilirsiniz.


shakhriyar
GM Shakhriyar Mamedyarov
Beşiktaş Jimnastik Kulübü
itu
Onur Kınsız - GM Mikhail Gurevich - GM Emre Can
İstanbul Teknik Üniversitesi Socar - K.N.I.
mustafayilmaz
GM Mustafa Yılmaz
Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü
bmt
Burcu Melis Temel
Akdeniz Belediyesi Spor Kulübü