Süper Satranç Ligi Şampiyonu İ.T.Ü. Socar - K.N.I.

IMG 5260Theness Otel/Kocaeli’nde devam etmekte olan 2014 Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi şampiyonu, Ankara Demirspor Kulübü’nü 5½ - 4½’luk skor ile geçerek en yakın rakibi Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile arasındaki puan farkını üçe çıkartan İstanbul Teknik Üniversitesi Socar – K.N.I. oldu.









Bugün bay geçen, 19 puan ile ikinci sırada bulunan Hatay B.B.G.S.K., ligi ikinci sırada bitirmek için yarın karşılaşacağı Maraş ekibine yenilmemesi gerekiyor.
ÂÂ
15 puan ile üçüncü sırada bulunan Beşiktaş Jimnastik Kulübü , Mersin Ezgi Satranç Kulübü’nü 5½ - 4½ mağlup ederek, en yakın rakibi Denizsu ile puan farkını 3’e yükseltti ve Süper Satranç Ligi’ni ilk üç içerisinde bitirmeyi garantiledi.
ÂÂ
12 puan ile altıncı sırada bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, ilk üç hedefi ile rakibinin karşısına çıkan Denizsu Aquamatch Satranç Gençlik ve Spor Kulübü’nü 6 – 4 mağlup ederek İstanbul ekibinin umutlarını sona erdirdi.
ÂÂ
On ikinci turda alınan sonuçlar ile Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Mersin Ezgi Satranç Kulübü ve bu sene Süper Satranç Ligi’ne katılmayan Pera Spor Kulübü Satranç Birinci Ligi’ne düşen takımlar oldu.
ÂÂ
Süper Satranç Ligi’nde son tur yarın saat 10.00’da oynanacak ve 17.00’de düzenlenecek tören ile sporcu ve kulüpler ödüllerine kavuşacak.

akdeniz
Akdeniz Belediyesi Spor Kulübü
thy
Türk Hava Yolları Spor Kulübü
çallı
Antalya Çallı Spor Kulübü
ÂÂÂ